Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Koja mislite deka e najdobra death metal pesna dosega napraena .... spored mene na Decapitated -Spheres Of Madness :pusk:

Ejjj, Post Organic, The Empty Throne i The Negation mi se mnogu bolje :P Ali najdobra pesna nemozam da ti kazam :S Nemam imam poise nakaj 1000 so mi se epten mili... :wink::pos2:

Дефинитивно ништо не ја тепа Crystal Mountain - Death па незнам колку и да сакате да ми се праите br00tal овде.

Дефинитивно ништо не ја тепа Crystal Mountain - Death па незнам колку и да сакате да ми се праите br00tal овде.

ARRRGGHHHH КЕ СЕ УБИЈАМ... Сеа е треш у МКЦ а ја се УСПАВ ??? БТФ!!!! :kesa::tapp::uvo:

Е богами бааги утнавте 3 Сепултура кавери (Arise, Refuse,Resist и уште една кога ја свиреа Capital Punishment влегов и не ја познав) плус Raining Blood. И плус бендовите поштено си одсвиреа и јака атмосфера држеа цела вечер.

Е богами бааги утнавте 3 Сепултура кавери (Arise, Refuse,Resist и уште една кога ја свиреа Capital Punishment влегов и не ја познав) плус Raining Blood. И плус бендовите поштено си одсвиреа и јака атмосфера држеа цела вечер.
Territory ја свиреа, aма многу мизерно ја отсвирија. За разлика од нив, oblivion многу добро ја отсвирија преработката од Sepultura.

Да бе вие сеа прајте ми да си ја мавам главата од ЅИД :uvo::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::nesum:
:) Баш така..ама има право шедоу...слабо ја отсвиреа Oblivion ептен по стегнати беа а и Warnament со Arise ептен мерак ми направија.

Јебига...
Чим ова го пропушташ ...
Sean Reinert!!! - мој омилен тапанар :wink:
Еве уше нешто од него

И сите видеа го содржат него и Paul Masvidal, ненормално добар гитариста !!! BTW growl - от е од Типка хаха

закон бендови...само увек сум се чудел како луѓе можат да ги свират Steinberger-ите без глава..еднаш пробав и цело време мислев ќе ми се лизне раката од вратот :)

закон бендови...само увек сум се чудел како луѓе можат да ги свират Steinberger-ите без глава..еднаш пробав и цело време мислев ќе ми се лизне раката од вратот :)

ХАХАХА омг... Мн се закон за Jazz ептен ги фалат, Бај Д Веј Capital Punishment тепале на Rock Fest a Warnament не? Неам нишо против CP али... Фаворити ми беа овие :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom