DeathControlmk
Will are?
Koja mislite deka e najdobra death metal pesna dosega napraena .... spored mene na Decapitated -Spheres Of Madness :pusk:
Ejjj, Post Organic, The Empty Throne i The Negation mi se mnogu bolje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja mislite deka e najdobra death metal pesna dosega napraena .... spored mene na Decapitated -Spheres Of Madness :pusk:
Дефинитивно ништо не ја тепа Crystal Mountain - Death па незнам колку и да сакате да ми се праите br00tal овде.
То е то брат, и јас требаше да бидам таму ама финансиски проблем :uvo:ARRRGGHHHH КЕ СЕ УБИЈАМ... Сеа е треш у МКЦ а ја се УСПАВ ??? БТФ!!!! :kesa::uvo:
Scavenger of Human SorrowДефинитивно ништо не ја тепа Crystal Mountain - Death па незнам колку и да сакате да ми се праите br00tal овде.
Territory ја свиреа, aма многу мизерно ја отсвирија. За разлика од нив, oblivion многу добро ја отсвирија преработката од Sepultura.Е богами бааги утнавте 3 Сепултура кавери (Arise, Refuse,Resist и уште една кога ја свиреа Capital Punishment влегов и не ја познав) плус Raining Blood. И плус бендовите поштено си одсвиреа и јака атмосфера држеа цела вечер.
Да бе вие сеа прајте ми да си ја мавам главата од ЅИД :uvo::nesum:
закон бендови...само увек сум се чудел како луѓе можат да ги свират Steinberger-ите без глава..еднаш пробав и цело време мислев ќе ми се лизне раката од вратот![]()