Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Дали имате разбрано дека Морталити ќе се состават пак????
Сега баш ми потврдија едни луѓе....
Ако е така идам да го издркам еднаш :drk: Морталити се еден од најдобрите бендови кај нас бе :vozbud: Чек да си пуштам демото на рипит :)

ХЕХЕХХЕХЕХЕ
А баш би сакал да се плеснам во шутка на нивни концерт

меаликааа?????
вие не знаето шо зборите метѕалика не го издигнала металоттт тоа е комерцијала.металика не беше нишо пред у бендот да им дое мустејн(мегадет).од како си отиде мустејн од кај нив станаа срање
а сеа се права комерцијала пропаѓаат а и слабо ги сакааатт
коа почнав да слушам металл онака со металика почнав(како и сите)
ама после сватив дека уствари не е тоа метал. сеа онака megadeth,iron maiden, sodom,tankard,anthrax. квалитет и луѓе кој свират со љубоф кон музиакта а не се за пари
:music3::music3:

меаликааа?????
вие не знаето шо зборите метѕалика не го издигнала металоттт тоа е комерцијала.металика не беше нишо пред у бендот да им дое мустејн(мегадет).од како си отиде мустејн од кај нив станаа срање
ама после сватив дека уствари не е тоа метал. сеа онака megadeth,iron maiden, sodom,tankard,anthrax. квалитет и луѓе кој свират со љубоф кон музиакта а не се за пари
Мегадет ако не се за пари х) ЛОЛ а иначе металика и ја ги мрзам...

Мегадет ако не се за пари х) ЛОЛ а иначе металика и ја ги мрзам...
пер фала шо ме поштуеш за металика (комерцијала)
ама мегадет не се за парии најбољи бенд се после ирон маиден пример се за некој др.

Кај за Мустејн се фати бре, па уште пред да дојде у металика, мислам уште биле дечишта што свиреле у гаража, нормално дека биле никој и ништо .. их бре

ма како и да е никој не може да ги замени мегадет ни мустејн па сигурно не металика

Лавови мои морски.

Бабини Деветини ..
Мегадет биле најбоље :tapp:

Покрај сите стилови кој ги имам видено (пример Мамата-у-пичка-core) успеаа да кажат дека еден бенд > сите останати.
Се е до вкус бе , и да МЕгадет исто така се комерцијални колку што се и Металика....

пер фала шо ме поштуеш за металика (комерцијала)
ама мегадет не се за парии најбољи бенд се после ирон маиден пример се за некој др.
Абе добро немоеш да кажеш кој е најбоље бенд, на секој му е различен... ама ете тебе ти се тие...
Кај за Мустејн се фати бре, па уште пред да дојде у металика, мислам уште биле дечишта што свиреле у гаража, нормално дека биле никој и ништо .. их бре
Мастејн у секој случај беше боље него Хамет! Според мене Металика беа боље со него... Мада сеа не ги сакам ни едните ни другите, ама и двата имаат по 3-4 песни шо ми се свиѓаат :)

Бабини Деветини ..
Мегадет биле најбоље :tapp:

Покрај сите стилови кој ги имам видено (пример Мамата-у-пичка-core) успеаа да кажат дека еден бенд > сите останати.
Се е до вкус бе , и да МЕгадет исто така се комерцијални колку што се и Металика....

нема везе. металика се најкомерцијала од сите бендови(со исклучици)
хахах ај ок различни мислењаа :baeh:

Абе добро немоеш да кажеш кој е најбоље бенд, на секој му е различен... ама ете тебе ти се тие...

Мастејн у секој случај беше боље него Хамет! Според мене Металика беа боље со него... Мада сеа не ги сакам ни едните ни другите, ама и двата имаат по 3-4 песни шо ми се свиѓаат :)
Не ни треба да се коментира тоа бре Хамет можи вода да му носи на Мустен

меаликааа?????

Плавушо,преслушај се малку што збориш(пишуваш).
Мустејн у бендот беше (скоро) пред некој и да знае дека има бенд со име Металика.Кога дошол кога отишол за да станат срање после него :pos:Се накурчил човекот го избркале од бенд па ајде одма сега песните биле негови,лошите чичковци од Металика му ги зеле и го шутнале,хау сед.
И како побогу сфати дека тоа не е метал,што слушаше од Металика,Лоуд,Рилоуд?

Абе не гледате дека има 5 мислења и сигурно 12 години и треси глупости колку што е боки13 тежок

Плавушо,преслушај се малку што збориш(пишуваш).
Мустејн у бендот беше (скоро) пред некој и да знае дека има бенд со име Металика.Кога дошол кога отишол за да станат срање после него :pos:Се накурчил човекот го избркале од бенд па ајде одма сега песните биле негови,лошите чичковци од Металика му ги зеле и го шутнале,хау сед.
И како побогу сфати дека тоа не е метал,што слушаше од Металика,Лоуд,Рилоуд?

најпознатите песни што се и најбољиии во нив свири мустејннн
незнам кој пиша ама ств хамет може вода да му носи на мустејнн
и вајда чоекот си имал попаметна работа од металикаа да нзам плавуша суммм ама знам шо е музикаа хаха:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom