Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
А, за новиот албум на Линкин Парк, го направија у фрка пошто беа шворц, нарочито Честер ради фрките со разводот, и добро се омрсија богаме, у тој поглед не испадна лошо...

БајДВеј, мене никогаш не ми се свиѓале ЛП и слични бе(н)дови, без разлика дали се комерцијала или андерграунд.

А да забаравите на power метал, и да си рсните Carcass-Heartwork не ќе е лошо а?:)

А да забаравите на power метал, и да си рсните Carcass-Heartwork не ќе е лошо а?:)
Охооооооооооо, уопште нема да е лошо друже напротив, али ипак глеам некад и повер да си послушам.:)

Кога сте веќе кај пауер, ќе ги споменам Dragonforce. Слушнете го новиот им албум.

отворете на дарклирикс и симнете ги метеора и хибрид теорити од ЛП
потоа прочитајте ги сите песни по точен редослед како што се
па дојдете да правиме муабет

отворете на дарклирикс и симнете ги метеора и хибрид теорити од ЛП
потоа прочитајте ги сите песни по точен редослед како што се
па дојдете да правиме муабет

Ги нема LP на Dark Lyrics. Зашто не се метал... :tapp:

BTW, прво научи како се вика албумот, па после дојди да правиме муабет.

Кога сте веќе кај пауер, ќе ги споменам Dragonforce. Слушнете го новиот им албум.
епа кога сме кај пауер мислам дека последниот албум на NightWish е добар исто така и вреди да се слушне посебно песната Bye Bye Beautiful која е напишана и одпеана за пејачката што си ојде сега оваа новата аннете озлон а претходната не и го запамтив името барем ја така слушнав! :salut:

се согласувам херман ли е ѕвер на гитарана а нема да е лошо и хамерфал да ги `рсните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom