Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
абе луге ја поим неам шо музика слушам де нека ми објасне некој постручен ја ке напишам само групите шо ги вртам нон-стоп

Cradle of Filth
Cannibal Corpse
System Of A Down
Therion
Iron Maiden
Deep Purple
Sepultura
Pantera
Ако знае некој нека ми помогне

moTaro напиша:
Не само што не се ограничувам, него мислам дека 99% од метал бендовите се срање. Со мали исклучоци секако!

Тоа е поентата! А не ограничувањето.

Денешниве бендови да, се слагам со тебе ама ја од твојот претходен пост како поука го посочувам НЕОГРАНИЧУВАЊЕТО, тука лежи зајакот...

System of a Down - nu-Metal (Bendovi so agresiven vokal)
Iron Maiden - класичен Heavy Metal
Deep Purple - Hard Rock
Sepultura - Speed + Death Metal
Pantera - Heavy Metal

Тие што ги нема, не ти ги знам :)

moTaro напиша:
System of a Down - nu-Metal (Bendovi so agresiven vokal)
Iron Maiden - класичен Heavy Metal
Deep Purple - Hard Rock
Sepultura - Speed + Death Metal
Pantera - Heavy Metal

Тие што ги нема, не ти ги знам :)
Фала мотаро значи јас сум мешавина пд Класичен хеви хард спид дет метал --рок:raz:

Видиш, ја некоаш и уживам у метал.
Ама само ако е у правата смисла на зборот. Пред некое време сакав многу да сум металец, ова коа бев уште детуле, и глеам на ТВ баш сеа ми текнуе Фир Фектори со песната Т1000, а бе човече, не можев ама ниеден збор на чоекот да му укапирам.
Е па уз кур веќе.
Ау, џанаџанауууу. :)

мерак ми праат глам метал бендовите :) иако се на некој начин фејкери ама многу интересни ми се :)

Абе сеа метал ли е нелие важно гитара да се слуша го сакам инструментот нема кој да ме научи да го свирам само:(

CopyOfDeath напиша:
Абе сеа метал ли е нелие важно гитара да се слуша го сакам инструментот нема кој да ме научи да го свирам само:(

Ја бе...

zaboraivte cradle da mu gi protumacite...black metal.abe ne moes da stanes metalec samo zasto ti e interesno.Metal treba u dusa da ti e.

е сеа шо кажа... демек ко имаше 5 години се облеквеше во црно и наместо Златно Славејче слушаше Блек Сабат..

Метал поштуем,чат-пат слушам ама не го разбирам баш многу.Повеке сум по хард рокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom