SV-Strange
Sorcerer Supreme
Mac)) а да поминам да те земам или да земам да те поминам?
*глуп рап ловеру (брзозборка ова)!
*глуп рап ловеру (брзозборка ова)!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako prvo zborime za dve razlicni kulturi so ne e mozno da se sporedat,dva razlicni stila na rap tesko e da se sporedat poso se razlicni i nema potreba da se sporeduvaat,temava e onaka za prepucavanje samo i za lecenje kompleksi!
jamey jasta напиша:Инаку, измиксани рапот и металот, дават добра музика, според мене... (Рапкор или Њу-Метал, ама финтата е што од рапот само рецитирањето е земено, друго ништо...)
Ај кажи ми одлики на интелигенција според тебе жити младост па да знам што да ти кажам.
музиката е начин на живот, значи претставува и КУЛТУРА... а според културата се познава степенот на развој на едно општество...значи поради тоа што кај нас има појави како Боки 13, Јован Јованов(кој изиграва невино раперче со скршено срце, јеа рајт 100%) општествето у најмала рука ни е аномично...
Со споредбва може да ти ги спомнам и Некст Тајм како металци и да завршиме ако?
eте и они глумат невини металчиња со скршено срце.
Next time ni sami ne se deklariraat kako metalci.
не, вака!
како прво, неможе да се спореди металот со рапот, затоа што немаат допирни точки!
Дури рапот не е ни музика! Тоа е ритмичко зборење(пцуење) и тоа може секој!
А за да се состави добар метал богами треба многу!
Најдобриот метал бенд ја што сум го чул е образован од 5мина со просек 10.00 музичка академија, ама затоа е одтаму произлезена совршената музика а не од некои неписмени црни дилеришта....
Блајнд,еве ти контра пример,софистициран бидејќи е металец,а во потпис има Life is Waterfall.
Не се сомневам дека ве едуцирала по англиски навистина премногу музиката :wink:
хохохохохохохохохохохохохоYep niggah , thats right![]()
Него , кажи ми рапер кој користи зборови непознати за дете од 3то оделение ??![]()
и Јован не се декларира како рапер(тотално ја промашуваш поентата)