Месечината, дали навистина слетавме?

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слетавме на месечината?

• Да

Гласови: 228 50,8%
  • Не

Гласови: 221 49,2%

• Вкупно гласачи
    449
Еми вака сеа.......Јас мислам дека е вистина .и тоа од една проста причина.
Во времето на студената воња,во цела таа претстава ,што ја приредувале САД и СССР,цела таа трка во научни достигнувања,и покажување кој е посупериорен,русите не би дозволиле,да се деси таква измама,со која САД се покажува посупериорна.
Па имало бе луѓе телескопи,сигурно СССР-овците го набљудубале тоа нешто,а сигурно и од поблиска истанца,т.е,гарамт се најдувало и некое шпиунче,сите знаеме дека тогаш ги имало со лпшата да ги риниш.......:pos2:

Ами,би пошл пак зошто да не,само прашање е што интересно имаат најдено таму,ако најделе нешто доволно интересно(да не речам и доходовно) досега би биле веке таму со база :vozbud:.
Ама има и др. проекти со кои се зафатени ,а сето тоа кошта пари.
Ќе дојде редот и за тоа!!!!!

едно прашење ако на месечината нема атмосфера зошто американското знаме се вееше? а има и други примери мака ми е да пишам.

Milsenjata se povtoruvaat..sekogas ke dojde nekoj nov i op isto prasanje zosto pak ne odat i zosto se veelo znameto... :tapp:
citajte barem krajnite 10 posta i ke vidite kolku se povtoruvate a da ne recam cela tema..
on topic -Otisle ama ne vo 69..

Абе ништо не верувам дури не видам. Уствари ќе поверувам јас кога ќе стапнам :)

pa 60% od lugeto uste se ponasaat ko majmuni..:)
Tuku gi gledav i toa videota i citav, se poveke i poveke mi lici na nekoja propaganda ..toa e se izmislici samo da se lazi narodot i nekoi nenormalni da zarabotat nekoja para.

sto se tie gluposti deka ne postoela mesecinata be?
mesecinata postoi ama ja veruvam deka ne sme stapnale na nea
sve e toa namesteno

LOL mislis uopste ne sme stapnale na nea? cc.. svasta!
Ne veruvam deka toa bilo u 69..tuku posle toa.

Па ако во тоа време USA се качиле на месечината зошто оттогаш па до ден денес никој друг не го направил тоа??Зарем денес технологијата е позаостаната од тогашната?

Па ако во тоа време USA се качиле на месечината зошто оттогаш па до ден денес никој друг не го направил тоа??Зарем денес технологијата е позаостаната од тогашната?

А зошто да фрлаат милијарди долари само за да прошетаат по Месечината? Немаат никаква корист од тоа, а дефинитивно не би се качиле за да му докажат на народот дека е возможно. Така да, ако не се качиле оттогаш, не мора да значи дека не се качиле во 1969. ;)

Па немат потреба да се качат видоја дека нема ништо вредно , сега имат дури детални мапи од месечината кај се наоѓа секое камче. Следно знам дека ќе се прават таму бази некој за освојување на Марс.

да уште тоа остана "вредно" за посетување ... кое фајде од месечината ? досега од месечината сме добиле повеќе негативни работи од позитивни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom