Месечари!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
По колку време спиеш?

Ова мене еднаш во живот ми се деси, и сега гледам повеќе од 8h да спијам, и еве сега за среќа се нема десено.
Им кажав на моите, ако у опште станам, а не сум свесен тогаш вратете ме во кревет нормално, и како ништо да не се десило.
Заебаното е што треба да се пазиш да не се повредиш, особено ако имаш многу остри предмети во близина.
Некои и препорачуваат барикада за да не може да се излегува надвор од одредена соба.
Друго, месечарење како што читав може да се деси со примање на одредени лекови / терапии кои прават компликации. Ако е тоа така тогаш треба да се промени лекот / терапијата, да се најде соодветна замена, а ако и истата замена прави проблеми, тогаш ќе треба привремено, или целосно да се престане со примање лекови / терапија.

Ајде експерти како @Anon ако се разбираат, или некој друг нека појаснат малку повеќе, од мене толку што знам.

И зошто темава е во мистерии, каде во делот месечарење има мистерија???
Ова е нормална појава кај секој човек со многу премор, и оние што примаат лекарства / терапии.

Ајде експерти како @Anon ако се разбираат, или некој друг нека појаснат малку повеќе, од мене толку што знам.
Нема експерти како мене, а јас, за жал, во лето не работам.

Еден временски период почнав да пијам пилули за спиење кои можеа да предизвикаат месечарење .Затворав прозорец,мнолгу се плашев да не почнам да месечарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom