Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев кај неа да спијам и легнавме во дневна, на два посебни троседи
И заспавме... И јас памтам едно време станав да идам во веце (кај неа во соба)... Наредно, се будам кај неа на кревет (кој беше на спрат, значи по скали сум се качувала), врз даљинско и уште неколку ствари што биле оставени на креветот, а светлото во веце запалено и мене уште ми се моча
Се збунив малку, бев у веце, и си се вратив да спијам
И не и кажав никад 

му се има ли случено на некој да оде по жиците за струјата шо се?![]()
Цар! Имам еден другар се враќале од екскузија сите ѓон, и типот доека им свирел на другиве заспал...Јас као мал сум месечарел еднаш ама ке го поманм цел живот...
Сум станал од спиење и мајка ми забележала..и сум зел гитарата штрак на појачало и сум ја рокал едно два саати и на крај се разбудив со неа сабалјето и се чудев од кај дојде
P.S.Поздрав за MetalHeart!! \Behemoth/ \m/ \m/ \m/!!
Јаже за нога и тоа како би било лек и тоа доста помалку неред ќе направи.Народен лек против месечарење е да се постави леѓен со студена вода пред креветот и кога ќе стане месечарот ќе згазне во водата и ќе се разбуди.
Јаже за нога и тоа како би било лек и тоа доста помалку неред ќе направи.
*инаку што бара темава во мистерии, сите знаеме дека месечари постојат а и зошто месечарат.