Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Za vasa informacija, sakam da ostanam bremena i prasav kolkavi se sansite za zabremenuvanje, jas nikade ne napisav deka ne sakam da ostanam bremena....... Ako sum sakala da izbegnam bremenost sigurno nemalo da se ebam bez zastita, a kamoli da mu dozvolam da svrsi vo mene... Taka da ne go trosete vremeto na bezvredni komentari tuku ako znaete odgovorete a ako ne mozete da se fakate u gz glupaci ti edeni....
Ne se grizam voopsto, tuku samo togas imavme sex i od togas voopsto ne sme imale i nema da imame do krajot na mesecov, prasav bidejki me interesirase dali ke mi se ispolni zelbata od toj pat, Prvin videte sto e rabotava , a ne da gi lecite vasite frustracii na mojava tema.

на 16 години многу интересна работа е да имаш секс, ти се дига адреналинот и одма ооп тема на кајганаДе де, во случај да не ти се исполни желбата, секогаш можеш да пробаш повторно... Само не отварај тема секојпат кога ќе имаш секс ок?