Менаџер наспроти менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе еве ви одличен пост каде што се сумирани сите менаџери. Секој си има свој стил, свои предности, свои мани, свои принципи и свој плафон до каде што го крева егото. Едноставно еден менаџер не е за секоја екипа, поготово во денешно време каде што клубовите се гледаат како корпорации а после како фудбалски клубови. Само треба да знаеш да одбереш каде да одиш. Мурињо освен до негде Реал, направи одлични избори во кариерата. Виљаш Боаш од другата страна... (муабетот на Мондо со продавање на приказната)
Бенитез не го спомнал. :place: :kafence::kafence::kafence::kafence:

А темите уште не се споени :D
Ти изгледа ме бојкотираш. Како бе не се споени види дека Инвејдер стои како автор на темата а постовите се хронолошки подредени, само насловот го оставив од Рики violent.gif

Види го што говори бе, а јас денеска братучед му што е 13-14 години го пуштив да дебитира во нашата лига. Утре ќе јаде шутеви цел ден. :D

остај го внук му, ќе дое он на концерт на џеј другата сабота, да го начекиме на автобуската :Д

остај го внук му, ќе дое он на концерт на џеј другата сабота, да го начекиме на автобуската :Д
Тоа бе дете, тоааа :uzi:[DOUBLEPOST=1438385968][/DOUBLEPOST]
само насловот го оставив од Рики
И ај да бидеме малце искрени, насловот е 90% од Сабаховиќ, затоа и ќе остане.. Рики за да добие ваков третман има уште многу леб за јадење. :P

Мало е Валандово, нема кај да бега, стај бан на цело село тамо :D
И арно спомна дрогирашо, Валандово е рај за тебе бе, чера беше Милица Тодоровиќ, пред тоа Реља или как и да са вике тоа од Елитни одреди, беше и тоа Ален Хасановиќ од Ѕвезде Гранда....на 8ми е Џеј....па да јадиш гомна мочко един :kuracc:

Последно уредено:
И арно спомна дрогирашо, Валандово е рај за тебе бе, чера беше Милица Тодоровиќ, пред тоа Реља или как и да са вике тоа од Елитни одреди, беше и тоа Ален Хасановиќ од Ѕвезде Гранда....на 8ми е Џеј....па да јадиш гомна мочко един :kuracc:
Ако ви дојде Бобан Рајович, повлекувам све што сум рекол :D

Е ок де шо е иритабилно во тоа истото беше и со Фергусон, и тој призна одамна дека требало да бега ама не е баш лесно :))) специфичен менаџер е Ван Гал ама со него барем знаеш дека:
1. Дисциплината во тимот е страшна
2. Не игра името, туку игра тој што е во форма
3. Обрнува многу внимание на детали и затоа е одличен за дербиња. Така да не за џабе му е тефтерот иако ќе треба да се прошири ОТ само за библијата :D

Другото е класика инат и експерименти, затоа од него се искочени Мурињо, Пеп и остали кои беа на сликата што се врти често.

На тренинг на Баерн се соблекол за да му одржи лекција на Тони, не за финалето.
Можи да било на тренинг, незнам ама јас то го читав околу финалето тој период. Изјавата на Робен беше знам.

Можи да било на тренинг, незнам ама јас то го читав околу финалето тој период. Изјавата на Робен беше знам.

немаше на никакво финале или пред финале вадење јајцата Ван Гал и играње клик клак со нив пред играчите,пред обична утакмица беше тоа

Ferguson е најбољи тренер во историјита и крај ! Многу го мразев дека е арогантно копиле, дека вршеше притисок на судиите, тоа селското руменило ме нервираше превише, али тренериште беше со просечни играчи жареше и палеше во Англија, ги млатеше сите тренери со тактиката...

Ferguson е најбољи тренер во историјита и крај ! Многу го мразев дека е арогантно копиле, дека вршеше притисок на судиите, тоа селското руменило ме нервираше превише, али тренериште беше со просечни играчи жареше и палеше во Англија, ги млатеше сите тренери со тактиката...
Кај ги мелеше не зафркавај, се тресеше ко лист, се сеќавам од ко почнав да следам ПЛ негде 2001-02 во 90+ минута сите утакмици ги добиваше.
Плус то во 2008 финалето во москва тактички беше тешко поразен од Аврам Грант, еј од Аврам Грант. Каков фергусон не кажвај приказни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom