Men only!

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување
original-fake-brim-knit-caps-1.jpg

hardgraft-headwear-00.jpg

waste-twice-engineers-cap.jpg

proletno- lefterno

feb16hp.jpg

Дајте некој предлог за матурска вецер ,нешто спорцко да биде :icon_mrgr

Само пиши на Google, David Beckham fashion style има се живо да ти излезе. Човекот е мода во движење. Инаку за горе, ако сакаш нешто спортско може ќе ти се најде комбинацијава.

david-beckham-by-james-bond-x-adidas-original-by-original-2011-springsummer-collection-0.jpg

Иди на тренерки адидас најспортски ќе бидиш облечен а и не верувам по спортско од тоа дека некој ќе биде облечен !

И не се вознемирувај толку за шо ќе носиш за матурската гледај тоа шо ќе го купиш да го носиш и на другите прилики а не да ти стое во шкафот до некоја наредна свадба

Иде лето, дадејте некој летни предлози ебаве :)

Татко ми си зема пред некоја недела слично вакво само малце потемно сино не она дреч плаво него некоја си тегет плава нијанса за 2200 од пеко на попуст иначе околу 4000 беа.. :/

Неможе само од слики да си одбереш што ќе носиш, има милион работи што се убави ама на некој нема да му стојат :) Затоа излезете у град по продавнициве и видете што ќе ви стои :) Ова од лично искуство :)

Дајте ми предлог за некој саат за поклон ми е .. до кај 3000 - 3500 ! Фала

Дајте ми предлог за некој саат за поклон ми е .. до кај 3000 - 3500 ! Фала

рипни до Дали и каков часовник поседувате? темата таму ќе разгледаш има интересни часовници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom