Men only!

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Ми се чини јасно ви е за што станува збор. :)
Темата е наменета за машката популација и за она што таа сака да го носи.
- Секакви стилови и трендови се добродојдени.
- Не се притесњавајте да бидете креативни и немојте да ми ја сметате темата за педерска,оти се трудам да ве натерам да обрнете внимание на облека и стил,да ве натерам да бидете креативни и да си го покажете вкусот. :)
- Затоа ич да не ве мрзи да барате и хостирате слики.

П.С - Темава е отворена со намера да се вклучи и машката популација во овој подфорум,а не да биде присутна само женската.
- Доколку и женските се интересираат за машката мода,слободно нека прикачуваат слики тука.
Па повелеле. :)

Голема грешка. Мажите ради би барале слики од убави жени.
Од мажи - не ми се верува. :wink:

:pos2: Хаха,ко да знаев.
Не беше работата да си плакните очи,туку да се активирате во врска со она што вие сакате да го носите и да го демонстрирате вашиот вкус и стил на облекување.
Не мора слики од мажи да се бараат..нека се бараат само облеки на бела позадина.

Dajte nekoj dobar predlog za maski kostum, i nekoj dobra web strana so maski frizuri :)

Mрзам "trendy" облека. Знајте...ептен дреч бои, со тие глупине крстови со топчиња со ги макнат на врат? Поише ми се свиѓаат работите у Спрингфилд.

`Ангелче` напиша:
Оти?
Матурант си?:pos2:
To e so da se praj :)

Dali e dobar ovoj friz

men_hairstyles_06.jpg

I sto velite za kostumot

images_products_JVImagesfromdisk_JV.jpg

eј, од кои страници ги наоѓате сликиве?

mislam deka kostumot ne ti odgovara bas za maturant...
i vo kombinacija so frizurata od prethodnata slika ne ide...

Јас може ли да дадам мислење ?!
Иако незнам каков ти е стилот, сепак ќе речам дека комбинацијата е пренесоодветна за матурант. Добро сега фризурата е ОК. Ама костумот е премногу озбилен, за постари типци и плус не да не се соодвестува со фризурата. Мислам дека со некоја по младалачка комбинација би изгледал многу по убаво.

Со таа фризура е подобро да искомбинираш бело со уште некоја по весела боја ... можеш и со фармерки да комбинираш.

Можеш бела кошула, како на сликата, и со вратоврска во некоја пастелна боја.

Можеш секако да искомбинираш, ама јас би ти рекла што помалку црно.

Сепак твој е изборот, ама за матура обиди се да изгледаш пристојно за годините. Не треба да изгледаш како младоженец, а ни многу обичен да бидеш. Некоја комбинација измеѓу.

П.С Со тој костум на сликата би ти препорачала партнерка со некој свилен фустан или по можност невестински :pos2: ... Стварно не иде ... Ама како сакаш :helou:

Да и според мене е малце пресериозен костумот за таква вечер како што е ја би идел со нешто елегантно но не толку сериозно,и би се трудел да е без кравата

Decko na matura ides be ne se zenis majku mu ne ti treba kravata i tolkava elegancija a frizurata e beckham i vekje nikoj ne ja nosi turi edna kosula sako pantoloni i tolku -----mlad si!!!

aha e pa togas nesto vakvo
KN69zz.jpg

Ili
promo1.jpg

ama druga boja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom