Мемориски Картички! пак? - ценовник

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Да не прајш стај пенси од 200мб па после избиршиги па пак нешто наполниго па често бришење на податоци!!! Песните да ти се во папки а не во една папка и песна и слика и ова и она така ќе му поможиш на телефонот !!! Место тој да ги сортира ти ќе го напрајш то!
Напротив, нема некоја голема штета ако ги брише редовно податоците. Попрактично е ако креираш фолдери, и секој фолдер си ја има својата вистинска намена. Наместо сите слики да ги ставиш во еден фолдер и да чекаш 20 секунди за да ти го отвори, едноставно ке си креираш папка каде ке ти бидат од камера сликите, од интернет сликите, од девојките/дечковците сликите, од пријателите и семејството и најубаво би било преку фајл менаџерот да отвараш одколку преку галеријата - совт за да не ти кочи при прегледување на сликите и да не го малтретираш хардверскиот дел од телефонот :) пред се 6630/6680 и 6681 имаат малце побрз процесор и постара верзија на симбиан за разлика од другите симбианци да така не би претставувала голем проблем картичкат од 1 гига. :)

super e se vo ponudata ama ako moze tel broj da pises
pozdrav:salut:
02/3161-264
alfamobil@on.net.mk

еве и дилерски ценовник, доколку има шетачи на форумов кои имаат мобилари/продавници за компјутери или имаат пријатели што би можеле да им ги пре-продаваат картичките па би сакале да земат поголема количина.

епа ај да ви дадам еден ценовник за мемориски картички, исто ко пред година дена ако ви текнуе :) па ако има заинтересирани нека се најавуваат на темава или по приватна порака. п.с. не ме замарајте по мсн оти ретко седнувам во последно време на компјутер и да можам веднаш да ви одговорам на вашите прашања. :)

иначе ова е само еден мал дел што успеав денеска да го евидентирам, внесам во набавки и декларирам.

ај сеа цените да ви ги издиктирам:

:toe:

аеееее, па ја мојата ммц од 512 ја земав дупло поскапо! и тоа пред некој месец :tapp: некро, кажуј вакви работи по навреме:smir:

аеееее, па ја мојата ммц од 512 ја земав дупло поскапо! и тоа пред некој месец :tapp: некро, кажуј вакви работи по навреме:smir:
хаха, по навреме :pos2: па пред една недела ги добив цениве и картичките :) а тоа дупло поскапи кхм... во анхоч е 700 денари ммц-то бе, кој те ограбил??? :|

хаха, по навреме :pos2: па пред една недела ги добив цениве и картичките :) а тоа дупло поскапи кхм... во анхоч е 700 денари ммц-то бе, кој те ограбил??? :|

germanos :( 960 денари...не е баш дупло али пак многу повеќе е trojanac

germanos :( 960 денари...не е баш дупло али пак многу повеќе е trojanac
е добро де, пак не е многу :) во мобилари - кај колеги што земаат дилерски од кај мене до 100 до 1300 денари 512ките ги продаваат :)

i jas od kaj da znam kakva mi treba memoriska za samsung 250?
i kolku e taa sto bi trebalo da mi treba​

i jas od kaj da znam kakva mi treba memoriska za samsung 250?
i kolku e taa sto bi trebalo da mi treba​
затоа е темава бе, еј! самсунг Е250 користи Micro Secure Digital t.e. micro sd картички и цените пак----
USB Flash Drive (A-Data) - 2gb - 1200 денари
Micro SD - 512мб - 600 денари
Micro SD - 1024мб - 800денари

MMCmobile - 512мб - 600 денари
MMCmobile - 1024мб - 950денари
Мini SD - 1024мб - 750 денари
Mini SD - 2048мб - 1100денари
MS M2 - 512мб - 1000денари
MS M2 - 1024мб - 1500денари
MS Pro Duo - 1024мб - 1000денари
MS Pro Duo - 2048мб - 1600 денари
п.с. имам и од 128мб на нокиа т.е. вадени од телефони нови картички микро сд тие се по 300 денари.

MS Pro Duo - 1024мб - 1000денари

УФ добра цена, паднале цениве....

Да опитам, ако стаам 1 гига на W700 и го наполнам со mp3 траки, и податоци, дали ќе кочи телефонот?

Ако ги сортираш правилно нема да кочи!!!Читни на прва страна најдоле

Значи тоа е цел марифет. Епа мене податоците во телефонот секогаш ми се правилно сортирани, не ми се раштракани наваму натаму како во My Received Files на компјутерот. :pos:
Уреден телефон држам ја. :)

Значи да земам 1 гига картица, пошо сеа имам 256-ка па малце ми е. :)

Значи тоа е цел марифет. Епа мене податоците во телефонот секогаш ми се правилно сортирани, не ми се раштракани наваму натаму како во My Received Files на компјутерот. :pos:
Уреден телефон држам ја. :)

Значи да земам 1 гига картица, пошо сеа имам 256-ка па малце ми е. :)
Сакаш мојата за 800? Пред 1 месец ја купив од кај Некро. Иста таква ос 1ГБ. Вчера го шитнав телефонот и ми остана.

ЦЦЦЦЦ,, бизниси, бизниси... а некро им нудиш на администрација бесплатен сервис или пак цениве се специјално пониски за членови на форумов? Бидејќи за ваквава реклама, ништо лично, само некако ми се руши еден принцип, поради кој го караа Boogie да не кажува официјално како му се вика дуќанот за тетовирање, пошто тоа било рекламирање и дека ако сакал да се рекламирал да си плател за реклама?

Али ако цените се навистина пониски од тие кои ги плаќаат твоите нормални муштерии, тогаш сметам дека е во ред.

ЦЦЦЦЦ,, бизниси, бизниси... а некро им нудиш на администрација бесплатен сервис или пак цениве се специјално пониски за членови на форумов? Бидејќи за ваквава реклама, ништо лично, само некако ми се руши еден принцип, поради кој го караа Boogie да не кажува официјално како му се вика дуќанот за тетовирање, пошто тоа било рекламирање и дека ако сакал да се рекламирал да си плател за реклама?

Али ако цените се навистина пониски од тие кои ги плаќаат твоите нормални муштерии, тогаш сметам дека е во ред.
Јас ќе ти кажам. Цениве се мнооогу пониски од било каде во градов. Да си отиде нормално некој што не го ни познава цените ќе бидат поскапи од овие на форум. А иначе што се однесува до тоа што го спомна реклама, таков е овој подфорум за мобилни и подфорумот за хардвер. Ова на некој начин можеш да го сметаш како огласи како што има во подфорумот за хардвер, таму за компјутери и компјутерски делови, овде за телефони и телефонска опрема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom