Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Барав, не најдов ваква тема, затоа: Дали сте или спиете со мечиња? Ко бев помал не се делев од едно метарско куче, огромно беше баш еден метар...:) Дали вие би спиеле со мече? :vozbud:

Браво за темата!

Како мал...да...се сеќавам дека тетка ми за роденден ми купи едно мече...си го засакав...нигде без него не одев...немаше ден да не си спијам со него :)..го обожавав...некогаш и си разговарав со него:nesum:...со тек на време како растев веќе од 7 години коа тргнав на школо престанав да си спијам и да си играм со негоto e to...од тогаш ми стои у витрината кај мене у соба...никогаш нема да го фрлам :)

o_0 ...sho kje mi e meche za da zaspijam?

Никогаш не сум спала со мечиња. Ме нервира ако не сум сама, да се истргнам на цел кревет :), а имам пробано но насабајле мечето секогаш го наоѓав на другата страна од собата :) А инаку обожавам мнооогу мечиња, но за спање НЕ.

rymz напиша:
Па, не де за сега. Јас викам дали СТЕ или СПЕТЕ со мечиња!:nesum::)

Не спиев со мечиња, ама спиев со супер-мен :)

ко мала имав едно бело мече многу шо си го сакав и секогаш со него спиев ама сабајлето обавезно ќе го најдев зафрлено во некој ќош. А и сега ко ќе не ми е нешо убо си ги гушкам мечињата шо ги добив на поклон... ама да спијам со нив не :kesa:

PiNkGiRl напиша:
Никогаш не сум спала со мечиња. Ме нервира ако не сум сама, да се истргнам на цел кревет :), а имам пробано но насабајле мечето секогаш го наоѓав на другата страна од собата :) А инаку обожавам мнооогу мечиња, но за спање НЕ.

Да не се повторувам, баш исто. :)
Пробав еднаш и јас кога бев помала ама кај може палаво дете да го дели креветот па макар и со мече. :smir:

Martin$ напиша:
Барав, не најдов ваква тема, затоа: Дали сте или спиете со мечиња? Ко бев помал не се делев од едно метарско куче, огромно беше баш еден метар...:) Дали вие би спиеле со мече? :vozbud:

Boldiranoto e vo segashno vreme, zatoa...

rymz напиша:

Mojot odgovor...:)

Кај мене во детскава имам најмалку 15 мечки од мајмало до најголемо, но никогаш не сум спиела со нив. Спијам со една голем пресница во вид на круг, со мики маус нацртано! ОД неа никаде не се делам ...

Ne sum ni imal nisto od igracki. wtf:(?

Спијам со едно свинче, подарок од Мац)).:) Eптен е huggable.

Ахем.

4xv32ae.jpg

Спијам со сите нив. Сериозно. Најсериозно.

немам психички проблеми бтв

heh...jas spijam so edno goooolemo mekano mece :) imate pozz od Koko (taka se vika) pozz*

Јас си спијам со една плишана играчка што личи на мече и ја имам од кога знам за мене,а исто до мене се и мечињата и големото срце од моето мило...и неговата капа:)

Едит...Тоа плишаното се вика Цица Мица :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom