Мебел од Фејдом

• Креатор на темата Креатор на темата Aleks_mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
сакам да ја сменам гарнитурата во дневна соба па ми се допаднаа гарнитурите од фејдом поточно Гемини а па би сакал некој да ми каже искуства, цена квалитет?

Ко Лего коцки се. Џемини имаат едни пријатели, a ja купив BonBon S ( не во таа боја ко во линкот), пред месец дена.
Најбоље ти е да ги почекаш коа има саем за мебел, даваат попуст (или барем така беше прошли пут). Мене не ми се чекаше.
Но, ќе почекам саем за докупување нешто ситно, можда Q6, или онаква табуретка за постелнина.
Сеа за сеа добро е. За да кажам колку е квалитетно, сепак треба подолго време да помине.

da znam deka na saem imaat popusti edno 10 do 20 procenti saemot za mebel e mislam vo mart?
imaat transport ili sam moram da se kilaem do doma?
cena neso da ne znaes?

da znam deka na saem imaat popusti edno 10 do 20 procenti saemot za mebel e mislam vo mart?
imaat transport ili sam moram da se kilaem do doma?
cena neso da ne znaes?
1000 денари, до дома и ти ги местат или 0 денари, сам си ги зимаш.
ова ја што го земав беше околу 35.000

Ко Лего коцки се. Џемини имаат едни пријатели, a ja купив BonBon S ( не во таа боја ко во линкот), пред месец дена.
Најбоље ти е да ги почекаш коа има саем за мебел, даваат попуст (или барем така беше прошли пут). Мене не ми се чекаше.
Но, ќе почекам саем за докупување нешто ситно, можда Q6, или онаква табуретка за постелнина.
Сеа за сеа добро е. За да кажам колку е квалитетно, сепак треба подолго време да помине.
Не се одделуваат лесно деловите па да пречи во употреба? Инаку јака работа ова, ептен практично (y)

Добро е за седење преку ден. Не е за спиење. Многу е тврдо. Може да се мести во разни комбинации, како што ти одговара, ама не секојдневно тоа да го правиш.
Вака, сега за сега, квалитетно личи. Штофот посебно.

Добро е за седење преку ден. Не е за спиење. Многу е тврдо. Може да се мести во разни комбинации, како што ти одговара, ама не секојдневно тоа да го правиш.
Вака, сега за сега, квалитетно личи. Штофот посебно.
ај сега импресии ако може...

Сериозно размислуваме за гарнитура од Фејдом, по нет каде што успеав да најдам, видов доста задоволни луѓе.

Прво ни се свиѓаат што има интересни дизајни, разни бои и како бонус му иде она што можеш да ја пренамениш седечката положба.

Искрено мислам дека многу ретко некој би ја менуваш формата на гарнитурата, барем јас вака кога ќе размислам можеби само во некои крајни случаи.
Па уште еднаш би прашал околу квалитетот, дали се правиот избори итн :)

Како се движат цените во Фејдом? Пр за гарнитура 3м х 2 м колку би била?

Како се движат цените во Фејдом? Пр за гарнитура 3м х 2 м колку би била?

Прати ги на https://www.facebook.com/feydom, и почекај некоја распродажба ако не ти се брза, имаат цени за различни материјали и модели, најдобро да си одиш кај нив да прашаш

Моментално ја имам Гемини А, следно ја одбрав оваа од линкот. Многу ми се функционални и удобни.
гарнитура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom