“Ме блоуџобосаа!!!“

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
На предлог на Мистичен - а и ми одговараше на ситуацијата :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Мистичен напиша:
Треба да отворите топик "Me блоуџобосаа"!

Саде блоџоб добијам у задње време! Те мензиси, те гуми немало...

Tema na koja sto nemozam da zboram ... mamata! Aj mene nekoj ke me bloudzabosa pa da pisam? :lol: :lol: :lol: :lol: :P

divine напиша:
Tema na koja sto nemozam da zboram ... mamata! Aj mene nekoj ke me bloudzabosa pa da pisam? :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Па фали се кога ќе го блоуџобдисаш маж ти :lol: :lol: :lol: :lol:

Не смее, срамота е да се зборат такви работи ако си у Струга јер како Струга нема друга, нели!!

нате :!: :?: :wink: :lol:

Divider напиша:
Не смее, срамота е да се зборат такви работи ако си у Струга јер како Струга нема друга, нели!!

Нема врска тоа, не се замарам дотолку ... ама темава е дека мене ме блоуџабосале, а не јас кого сум нели? :lol: :lol: :lol: :wink:

Na temava treba da se odgovara so DA ili NE ?
poshto ne znam kako da objasnam shto pravi taa vo momentot ednostavno i velam: Pu be... pak zaboraviv da ti kazam deka mi dojde... :lol:

Еко бре, само пиши си дали те или не те ... не ти влегуваме во интима ... и плус лоша ти е, покварен еден :lol: :lol: :lol: :wink:

Zoshto losha?.... dosega niedna ne rekla taka.... dodushe ednash ispadna deka mi bila losha.... ama togash imav jadeno mnogu semki.... pa toa imalo nekoj efekt na samiot vkus pa tipkata malku pozelena vo facata.... ama skoro sekogash se nasmeani i zadolniot od vkusot na nektarot na prirodata bez extra aromi i boi.... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ненормален!!! Мислев на тоа дека лош си со девојките ... ако веќе така им мислиш, а не на тоа што си кажа ... ц ц ц ц ц ц .
Реков јас, ако не умрам денес ... :lol: :lol: :wink:

Dostate breeee ne mozam vekje da se smeam!!! Imajte milost :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom