McDonald's vs. Burger King

• Креатор на темата Креатор на темата vitaCh...
  • Време на започнување Време на започнување
Мекдоналдс се најдобри! - У случај да ни покачат плата за 50 % па фино лепо да се најадеме.. дали и толку ке стигне..

McDonalds некако ми се чини повеќе женски јадат таму...
BurgerKing имам пробано , и некако пофино ми се чини :)

Ма да комерцијални глупости се и двете..
Ај на скара ќе идеме :)

Имам пробано од двете, и искрено МекДоналдс ми беа повкусни работите, иако и во Бургер Кинг не беше лошо!

McDonalds rulzzz. Zakon se. Mnogu se nerviram koga ke kaze nekoj, eiiiii za tie pari ke zemam skara na klio ili ke idam u sedmica, neka idat, Mc imaat mnogu vkusni hamburgeri i toa mi e najbitno. Sega nekoj ke kaze stetni se, pa ok stetni se, ama se sto e stetno e vkusno i ubavo :)

бургер кинг :vozbud: ах сега да имаше еден мммм

Па не сум пробал од бургер кинг па да кажам.
А за мекдоналд ако сакаш да се најдеш убаво без 400 денари не влегувај таму.

Не го мешајте Burger King со Kинг Бургер. Мојот избор е МекДоналдс.

мојот избор е бака кај чичко стоилко таму :)
ни едниот ни другиот не чини

Hmm vo Mcdonalds pleskavicite se od govedsko ( edinstveni vo Makedonija) samo zatoa ne mi se svigjat, a koj nema pieno coca cola od Mcdonalds niso ne znae posto tamu ja pravat na lice mesto (imaat takva masina) t.e ja mesaat karamelata so voda (ne od cesma :D) i sto e najbitno Mcdonalds e najcist restoran vo Makedonija .. ma koj so saka neka mi kaze vo toa sum 100% ubeden .. .nema da vi kazam zaso oti me mrzi da pisuvam :D

Не го знам ова Бургер кинг ама кое и да е подобро ќе е од мегдоналдс...

Мекдоналдс дефинитивно! Го обожавам со ништо не можам да го споредам. Бургер Кинг не ми е баш по ќејф.

i dvete se katastrofa vsusnost se sto e fastfood e mnogu losa i nekvalitetna hrana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom