MC Massacre

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Поодамна на свадба се спремам да пијам вечерва дома нема да спијам .. незнам да играм и не се секирам пивото е е тука и не се секирам :)
Toa е Mc Massacre орото го води :vozbud:

Песнава закон,интересна е не за друго :)

Поодамна на свадба се спремам да пијам вечерва дома нема да спијам .. незнам да играм и не се секирам пивото е е тука и не се секирам :)
Toa е Mc Massacre орото го води :vozbud:

Песнава закон,интересна е не за друго :)
Наместо поодамна> Одам на свадба, наместо не се секирам> ич не му се нервирам :smir: мала исправка да знаеш како е текстот хехе инаку песната закон.:)

неам некој респект за македонскиов рап (и воопшто за македонскава музика (само народното то е старо и така ќе останит...)) а инаку нашава музика е ептен срање а инаку торково мн глупо ми звучит... (ова е мое мислење)

.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот :D

.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот :D
Temava e za Masakarot a muzi4ki zlebi i predlozi ne tuka mislam po pravilata taka znaci, predlozi na drugo mesto temava e za masakarot, :salut:

Јас само две нивни песни знам..Тие ок им се...Некако не ми се појавила желба да ги слушам...:toe:

Да бе у право си кумановскиот рап е најдобар ''Четересет степена још едно вруќо лето'':):pos: немам коментар за кумановскиот рап :pos: :pos: бтв темата не е за тоа ако имаш нешто за Масакр да кажеш кажи :smir:

@ Xfire & SrRulz

Ај прочитајте го постот уште еднаш."One Blood" се најсмешното нешто што се има десено воопшто на македонската сцена од признавањето па наваму.Збор ми е дека и Масакр е смешен ако го споредам со некој друг [Слаткар на пример] ,ама барем држи ритам.
Xfire, тебе идол да не ти е па одма да ми се скараш?

Дете, уживај и слушај си ја музиката не мора да идаш на темава да дигаш паника!

Однапред се извинувам за офтопик.

а ти си неки фраер јеботе? Види само што имаш ставено на слика,клинац.Факинг Токио Хотел:pos2:.И не е финта да имаш што поголем број мислења лешперу.Ако имаш нешто да ми кажеш прати приватна порака. А и , ти си тој што крева паника,не знам зашто и ти враќам уствари.

абе остајте рап слушајте метал тоа ви е музика а не рапов рецитирање:helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom