MC Massacre

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ме инспирира плагијатот од Дај ми ритам од страна на Роберт-Не ме држи место да ја отворам темава... Што мислите за MC Massacre? Ги слушате неговите песни која ви е омилена..итн итн.. Јас ги имам сите негови песни и сите се закон!:salut:
Едит:За оние кои незнаат MC Massacre е рапер од Штип 20 години и има стварно кул песни со прекрасен текст.. и вреди да ги ислушате :).

I mene mnogu mi se dopagaat negovite pesni. Zakon tipce. Samo loso e toa sto se trevkosuva i slicni stvari. Barem taka slusnav, ne znam dali e tocno. Pozdrav

Само Ду Ду Дуваме ја знам.Добар рапер изгледа е чим го фалите.СрРулз може да ми пратиш некоја песна ако сакаш?:)

Aко е ова тој масакр
и баш не е нешто рапер, онака локално гоВно. Низ маало го слушаат дечиња и толку

Ме инспирира плагијатот од Дај ми ритам од страна на Роберт

Чекај каков плагијат??? Тоа е семпл на тој масакр? НЕ! Си го нашол на интернет, исто како и Билбилов. Бесплатни семплови кои се редат ко тетрис не се сметаат баш за музика, нека ти стане тоа јасно

Аман со таа Ду Ду Дуваме зар не ви досади ...
Дај слушнејте малку нештоо повеќе од нашиот рапер ..
-Македонија Засекогаш
-Плави Оркестар
-Боом, Боом
-Земи пример
-МЦ е на свадба

Слушнете ги малку тие песнички после коментар ..
Не е лош..:toe: иаку не сум по рапот ама мислам дека од нас massacre е меѓу најдобрите ..
П.С- Обавезно да ги слушате песните шо ги напишав и коментар !!!

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ !

Super e masakar4eto be...super decko i super liricist e... samo napred ;-)
4ista vistina vo pesnata Makedonija Za Sekoga6...
Pozdrav...

Само Ду Ду Дуваме ја знам.Добар рапер изгледа е чим го фалите.СрРулз може да ми пратиш некоја песна ако сакаш?:)
Ги имам сите кажи само која ја сакаш адни ме на мсн ќе се договореме viktor_real@hotmail.com :). Има супер песни ќе најдеме нешто за тебе.

SrRulz ke mozes da mi pratis link perku koj ke slegnam pesni od mc massacre?

SrRulz ke mozes da mi pratis link perku koj ke slegnam pesni od mc massacre?
Тоа можеш на Пребарување на мп3 да најдеш но еве јас ке ти дадам една песна која ја имам
Песната се вика Земи Пример-Мc Massacre
Чекај на пп за 1-2 минути.

Македонија ЗАСЕКОГАШ е најтоп!!ги пцуе грците :D слушајте ја:smir:

имаТ тема за плагијатот...т.е. наводниот плагијат...

имаТ тема за плагијатот...т.е. наводниот плагијат...
ИмаТ тема бе.. оваа е општо за Масакарот.. се за него песни како ви се допаѓа итн итн... :smir:
Едит:Незнам како да ви праќам песни преко пп... аднејте ме на мсн кој ги сака ги имам сите песни viktor_real@hotmail.com :)

ИмаТ тема бе.. оваа е општо за Масакарот.. се за него песни како ви се допаѓа итн итн... :smir:
Едит:Незнам како да ви праќам песни преко пп... аднејте ме на мсн кој ги сака ги имам сите песни viktor_real@hotmail.com :)
хахахахах масакарот btw треба прво да ја уплоадираш на www.rapidshare.com и после да опнеш линк по ПП на типот кај шо сакаш да пратиш:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom