Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме ставај мене во таа група деца сега научивте што е тампон гледаш дека јас им кажав хахахах ;)
Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скината ;)

Not really.(n)

Излеа си користел па знајш појќе од нас, децата.:pos:
Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:50 PM ---
Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скината ;)

Not really.(n)
Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?

Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:50 PM ---

Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?
за да користи тампон исто мора да е скината, ова е погрешно:)

home_pads_22-300x293.jpg

Значит ти си од оние вакви шо користат.:D

зашто погрешно објасни ми.
Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?

Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?
Разбирам ама некако сите викаат дека треба да биде скината.

Не верувам дека те разбираат, децата си се деца :pos:

стопко една гадна мрсна свињиште над свињите, само да упропасти нешто и не паѓам на твое ниво повеќе не враќам на твоите шугави постови поздрав

Дебил не претерви зш и ти и јас бан ќе јајме.
Иначе свиња над свињите е крмак. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom