Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога сакате да откачите некое машко, најчесто се вадите со тоа: "Моментално не сум расположена за дечко, разочарана сум, сите сте исти" и по некое време со друг. Барем бидете искрени. Не можам да ве сфатам, или до мене е, или до вас. :)

може некои се некогаш навистина разучарани и не сакаат дечко тогаш...мене ми било така
или навистина не сака со тебе па незнае како да ти каже или тоа е вистината

Зашто не сме сакале да го повредиме типот и сме биле поблаги, а после сме нашле друг што ни се свиѓа. :)

Aма ептен ме нервирате кога ќе речите: Сите сте исти, а таа уште не ми дала шанса да и докажам дека не е така, туку му дава шанса на тој што нон-стоп и го докажува обратното. УПМ :)

ние сами знаеме ека не се сите исти...јас не се вадам со тоа дека сите се исти...нема исти на планетата

Зашто не сме сакале да го повредиме типот и сме биле поблаги, а после сме нашле друг што ни се свиѓа. :)

Подобро искрено да кажите дека ви се свиѓа друг, место да се вадите. Верувај, можеби тогаш нема да го повредиш типот, ама подоцна кога ќе сфати сам (а ќе се случи тоа) ќе биде повеќе повреден.

Подобро искрено да кажите дека ви се свиѓа друг, место да се вадите. Верувај, можеби тогаш нема да го повредиш типот, ама подоцна кога ќе сфати сам (а ќе се случи тоа) ќе биде повеќе повреден.

...и до ден денес нема да ми прави муабет.:idiot:

Не знам што е проблемот, во моментот не сум сакала да бидам со него... може тогаш- ДА, воопшто не сум сакала врска со било кој, ама ете, се појавил после некој и ми се можело бе.

жените гледаат само колку да се извадат а и не секогаш можат да го кажат тоа...можеби не сакаат и глупо им е...секогаш се различни причините

жените гледаат само колку да се извадат а и не секогаш можат да го кажат тоа...можеби не сакаат и глупо им е...секогаш се различни причините

Исто како и мажите впрочем. :)

:pos2: koj od adminite naj vise vi se dopagja ??? :pos2:

Абе кој е двоцеФкаш мислам ќе им се допадне ама тоа сами ќе треба да откријат.

Без навреда ова на шала го пишав. Женски не се вреѓајте ве молам.

Aма ептен ме нервирате кога ќе речите: Сите сте исти, а таа уште не ми дала шанса да и докажам дека не е така, туку му дава шанса на тој што нон-стоп и го докажува обратното. УПМ :)

Па да не не сте сите исти?Може на почеток нешо ово оно али на КРАЈОТ сите сте исти сурат.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom