Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
...hahahaaa...abe koj ke se trudi za vas...sto vi e...glava boli od toa i dziger leta...ne e toa shkolo pa da se potrudish...se raboti za chustva ako vishe zborime koa doaga ljubovta...sto se blesavite...samo kaj nas ima toa...kokoshkata trcha ushte eden krug pred da ja stegne petelot...svashta...

...nego sto ne se potrudite vie okolu mashkite...vi se desilo takvo neshto dosea ili si seite od strana kako misirki i si plachete ako nebide rabota ili ako vi go lapne pred nos druga nekoja a?

...nego sto ne se potrudite vie okolu mashkite...vi se desilo takvo neshto dosea ili si seite od strana kako misirki i si plachete ako nebide rabota ili ako vi go lapne pred nos druga nekoja a?

Си седам настрана како мисирка.Јеби га,срамежлива сум и секад се зезнувам на крај.

какви бакнежи сакате ???
So licnosta sto ja sakam sekakvi.. Poenkogas koga go neam dolgo videno sakam dooooooolg baknez.. Da vlezam vo nego.. DA kaze pojse od million zborovi bukvalno.. A onaka uz muabet mali kisscinja samo.. Dodusa so deckoto koa k si vlezeme u film znaeme da se ligavime kako ke ni doe.. Bitno da e so vistinskata licnost.. Kakov ke bide.. Ke kaze momentot.. Sepak ako nema strast ne e baknez toa.. Ne e bitno kolku i kako izrazeno.. :smir:

Си седам настрана како мисирка.Јеби га,срамежлива сум и секад се зезнувам на крај.

...abe i ja sum sramezliv, ama koa neshto mi se dopaga, mi se gubi sramot momentalno i preoga vo zelba za osvojuvanje-nemoj taka ako ti se dopaga neshto napred samo...ali da znaesh deka ne peglam...ahahahaa...

...ako imate 3 zenski po red rodeno, dali bi se odluchile na 4-to da mu go napraite merakot na mazjakot?

какви бакнежи сакате ???
Искрени:pipi:
...abe i ja sum sramezliv, ama koa neshto mi se dopaga, mi se gubi sramot momentalno i preoga vo zelba za osvojuvanje-nemoj taka ako ti se dopaga neshto napred samo...ali da znaesh deka ne peglam...ahahahaa...

...ako imate 3 zenski po red rodeno, dali bi se odluchile na 4-to da mu go napraite merakot na mazjakot?
Не би родила ни трето.
И не е мажјак зошто не е животно, туку е маж.:wink:

ako imate 3 zenski po red rodeno, dali bi se odluchile na 4-to da mu go napraite merakot na mazjakot?
прво,не би родила три,зашто што е многу многу е!гајле ми е за неговиот мерак,он нека ги раѓа ако толку сака син!
п.с.мажјаци има само кај животните:)

...sebichni ste...toa se pravi u dogovor sekako...

...mazjaci se zasto i lugeto se zivotni...ama gi deli samo edna rabota od zivotnite...svireposta-nema posurovo zivotno od chovekot...

...negooooooo...koa bi trebalo da se odluchi za imeto na deteto koj ke go ima posledniot zbor?

...sebichni ste...toa se pravi u dogovor sekako...

...mazjaci se zasto i lugeto se zivotni...ama gi deli samo edna rabota od zivotnite...svireposta-nema posurovo zivotno od chovekot...

...negooooooo...koa bi trebalo da se odluchi za imeto na deteto koj ke go ima posledniot zbor?
Не сме себични..јас не сум машина за раѓање деца.

И повторно не се мажјаци туку мажи. Животните се парат луѓето не.

Заедно ќе одлучиме...со ова докажувам дека не сум себична:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom