Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Е не морам, не по секоја цена. Можеби ќе ми биде тешко ама ќе му раскинам и нема да правам ама баш никакви сцени.
знаев дека ќе има вакви одговори!што според мене значи само едно:дека вие девојките на сте доволно искрени да си кажете се како што е!

знаев дека ќе има вакви одговори!што според мене значи само едно:дека вие девојките на сте доволно искрени да си кажете се како што е!
Баш сум искрена...тие сцени немаат никаква цел за мене и затоа подобро така.

Баш сум искрена...тие сцени немаат никаква цел за мене и затоа подобро така.
да но не ми се верува толку споразумно да напуштиш некого/ако ти значи!не му пишуваш ни пораки за да се видите?

факт е дека сте поголеми инајџии од мажите... зошто тоа така?

кое е последното нешто што би го направиле за да задржите некој дечко?дали завршувате само со плачење,уцени,карање,закани или...?

Ќе се постелам да гази по мене ко ќе си оди, помеко да му биде... бар до излезната врата. :pos:

Ако некој нејќе-нејќе! Шо и да направиш ќе биде за кратко и после па низ исто треба да се поминува.

Затоа топол поздрав:helou:

да но не ми се верува толку споразумно да напуштиш некого/ако ти значи!не му пишуваш ни пораки за да се видите?
Е па постојат и такви како мене. Нема ни да му титнам а не па пораки да му праќам.
Не може нешто со сила да се направи. Ги прифаќам работите така како што се и толку.

факт е дека сте поголеми инајџии од мажите... зошто тоа така?

Од причина што мислиме дека сме во право и си го браниме ставот.:pipi:

кое е последното нешто што би го направиле за да задржите некој дечко?дали завршувате само со плачење,уцени,карање,закани или...?

Ако некој ми раскине,значи дека не сака да биде повеќе со мене.Ќе го прифатам тој факт и ќе продолжам понатаму.Не можам јас на сила да го терам или пак да му праќам пораки,да му плачам по телефон.
Тоа се за мене глупости.

Ама што ако му пишам порака?Тоа сигурно нема да го премисли!Штом се решил да ми раскине,значи одлучен е на тоа.

Зашто мислиш дека не сме искрени? Па појди прво од себе, кога нејќеш некоја што сака нека направи пак нема да ја сакаш. Ако ме нејќе некој што можам да направам за да го задржам? А и која е цел да задржам некој кој не ме сака? Демек неможам пак да сакам некој кој и мене ќе ме сака? Ма ни му пишувам ни ништо, веднаш ќе се тргнам на страна да ми помине се што чувствувам за него :helou:

Зошто мислите дека знаете се за мажите?
Не одговорајте во стилот на" е па затоа што знаеме" и после смајли некое да следува.

Не одговорајте во стилот на" е па затоа што знаеме" и после смајли некое да следува.
Не мислиме, него знаеме. Можеби не се, ама повеќе него ли вие за нас :helou:

Е па зашто го поставуваш прашањето,кога знаеш каков е одговорот?:pos: (морав:))

Jaс не мислам. In-fact фасцинирана сум во колку форми можете да се појавите-дудлачи, мачоисти, пешковци, фрустрирани, нормални...И сеуште се бафтам со тумачење.:nesum:

Не, тука си грешка..Знаеме се’ за оние чести типови на мажи, кои користат исти навики, исти “финти“..А такви ги има многу..Некои 50 % ваљда.

Jaс не мислам. In-fact фасцинирана сум во колку форми можете да се појавите-дудлачи, мачоисти, пешковци, фрустрирани, нормални...И сеуште се бафтам со тумачење.:nesum:

:pos2::pos2::pos2: Лоша си лоша, ама се уште си на почеток не има во уште многу многу видови. Но никако да ја добиеме битката со жените.
Се уште се на врвот на таа листа.(оф топик)

Иако ова е индивидуално би сакал да знам.
Машки со долга или кратка коса?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom