Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Колку сте кадарни да чувате одредени тајни што некој близок ви ги доверува вам ?

дали би прифатиле да преминете да живеете од голем град во провинција заради вашиот сакан?

Колку сте кадарни да чувате одредени тајни што некој близок ви ги доверува вам ?
Премногу...кога некој веќе ти доверил нешто нема потреба да раскажуваш на некој друг.
дали би прифатиле да преминете да живеете од голем град во провинција заради вашиот сакан?
Лично не би можела. Сепак постојат и такви кои можат да ја прифатат и таа опција, тоа се личности кои можат да се адаптираат.

Ако имам сигурна работа, знам дека тоа ќе влијае добро врз мене како личност и нема да имам големи проблеми со адаптација.
Да...и без предходниве работи искрено ако сакам типот би.Важен дел од животот на една жена е љубовта кон еден маж.

Зошто девојките понекогаш сакаат да знаат све ??? :)

Зошто девојките понекогаш сакаат да знаат све ??? :)
Од радозналост?:)

Секоја различно. Јас мислам дека не би прифатила.

Никогаш не сум издала нечија тајна.

Доволно е тоа шо кажа дека би прифатила без двоумење...само шо ти малку искомплицира:)
Не е доволно, бидејќи очигледно не ја сфати поентата на мојот пост.:)

Некст куешчн?

Zosto poveke se doveruvate na maskite otkolku na devojkite?

Не е доволно, бидејќи очигледно не ја сфати поентата на мојот пост.:)

Некст куешчн?
Ја сфатив поентата,ама ти зеде здраво за готово.
Можам да прочитам меѓуред...

Дали паднав на првата лекција од букварот?

Ја сфатив поентата,ама ти зеде здраво за готово.
Можам да прочитам меѓуред...

Дали паднав на првата лекција од букварот?

:dudlac:

Дали ви прави разлика кога комплимент ви дава симпатичен дечко во споредба со антипатичен?

:dudlac:

Дали ви прави разлика кога комплимент ви дава симпатичен дечко во споредба со антипатичен?
Мене лично ми прави разлика.Поубаво ми било кога некој симпатичен ми дал комплимент, за разлика од некој што ми бил антипатичен.:)

Само нормална, голема улога игра и начинот на кој е даден комплиментот, па можам да речам дека имало и исклучоци од погорното правило.:)

Кое е најубавото нешто кое би сакале да го слушнете од вашиот сакан, или без разлика некое машко ?

Kолку ви се допаѓаат провокативни машки особи ??? И како вие реагирате на машките провокациии ??? :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom