Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви се јавило некогаш желба да убиете или да се одмаздите на некој ??? :)

Сериозно...па не баш.Освен можеби првичната реакција откога ќе не повреди некој е таа,да сакаме да вратиме мило за драго,ама сепак..не.

Да убијам мене лично не ми се јавила таква желба, немам такви желби, а тебе па од кај ти вакви прашања?:pos2: А желба за одмазда хммм.. можеби, ми даде идеја:pos2:

...sto e najloshoto neshto sto bi mu go napravile na vashiot dechko, ako ve izneveri- iiiiiiiiiiii ...so vashata najdobra drugarka???

...sto e najloshoto neshto sto bi mu go napravile na vashiot dechko, ako ve izneveri- iiiiiiiiiiii ...so vashata najdobra drugarka???
И што ќе и направите на другарката...

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка:pipi:

Нема ништо лошо да му направам.Едноставно игноре и за мене тој не постои повеќе.Рамнодушноста највеќе боли.;)

Potato напиша:

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка

На другарка исто - за мене не постои веќе.

Инаку никогаш не би го изневерила дечкото,а не па со неговиот најдобар другар.Не го прави она што не сакаш да ти го прават на тебе.

И за крај,не би флертувала со дечкото на мојата најдобра другарка,зашто за мене он е само нејзин дечко и не можам да го гледам со други очи освен со пријателски.

Најлошото па, едноставно нема да му зборувам, ќе го игнорирам, тоа му е најголема казна, секоја навреда или викање, караници ќе му дадам до знаење дека сум повредена, а зашто некој да се храни со мојата болка?

Да убијам не, а за одмазда (слатка и мала) можда :)

Е ако не, па сега да мислам што би му направила?! :nesvest:
Ако се случи тоа зависи од ситуација, од моите чувства, можеби ништо не би направила, можеби нешто.

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка:pipi:

Се додека идам со дечкото нема теоретски шанси да го направам тоа....Истото се важи и за мојата најдобра другарка.Никад не би флертувала со нејзиниот дечко зашто како прво се ставам во нејзина кожа и сфаќам дека нејќам мене нешто такво "другарка" да ми направи, а да не зборам што така и можам да ја изгубам нејзината доверба и нашето пријателство.Па и последен тип на светов да е ја не би го направила тоа

Дали ни љубоморите пошто можеме да мочкаме стоејќи и да си се потпишуваме во снегот и на ѕидови? :)

Што ми е дечкото крив ? Бил - поминал. Прашај ме што ќе и направам на другарката. :vozbud:

Дали ни љубоморите пошто можеме да мочкаме стоејќи и да си се потпишуваме во снегот и на ѕидови? :)

Да, многу. :pos2: Криво ми е многу што не можам да си го напишам името на снегот или по ѕидовите, не за друго. :s:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom