Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ти да трчаш со цицки.
лесно ви е на вас девојките да трчате со цицки, ај да ве видам трчајте со мандало шо ќе ви се мота околу нозе, шо ќе се удара у колена и ќе ве скокотка за глужд

лесно ви е на вас девојките да трчате со цицки, ај да ве видам трчајте со мандало шо ќе ви се мота околу нозе, шо ќе се удара у колена и ќе ве скокотка за глужд
Јоце, ти ли си?:eek:

Зошто повеке сакате бараби и уличари отколку фини и воспитани момци?

Гледам никоја не ти одговорила на прашањево, не се осмелуваат оти одма паѓаат критики :P
Еве јас ке ти кажам, од искуство... нема некое пишано правило ама мене пример повеќе ме привлекуваат тие таквите поради тоа што на некој начин тие се „забранетото овошје“,
кога се мисли на тоа мислам така затоа што впуштајки се во врска со некој таков секогаш женските испаѓаат повредени.. а ова им доаѓа како искушение, да пробаат мислејки дека ке ги променат...
тоа ги пали жените, нескротливоста, адреналинот, страста која тие ја поседуваат.
а фините и воспитани момци најчесто ги етикетираат за папучари што и не мора да значи, жените сакаат мачо типци... тоа е вродено... али пролазно, редко која би била во сериозна врска со некој bad guy..
сето тоа е авантура, кон нив не осеќаме љубов.. само страст.

Гледам никоја не ти одговорила на прашањево, не се осмелуваат оти одма паѓаат критики :P
Еве јас ке ти кажам, од искуство... нема некое пишано правило ама мене пример повеќе ме привлекуваат тие таквите поради тоа што на некој начин тие се „забранетото овошје“,
кога се мисли на тоа мислам така затоа што впуштајки се во врска со некој таков секогаш женските испаѓаат повредени.. а ова им доаѓа како искушение, да пробаат мислејки дека ке ги променат...
тоа ги пали жените, нескротливоста, адреналинот, страста која тие ја поседуваат.
а фините и воспитани момци најчесто ги етикетираат за папучари што и не мора да значи, жените сакаат мачо типци... тоа е вродено... али пролазно, редко која би била во сериозна врска со некој bad guy..
Љубовта е досадна, страста е возбудлива, интересно...

Јас па мислев дека забрането овошје се зафатени или оженети.

Не разбирам каква страст има во сељачко,уличарско и некултурно однесување.

Предизвик, оти она ќе биде таа шо ќе го скроте и ставе у браздата... :D:D:D:D
Женска верзија на, те нија сме тија шо го пиеме вискито у градо..:)
Те јас сам таа шо го скроти вај путкар и од него направи папучар... ;)

Тука има моми шо са пробувале да оправат гејмери, мрзловци, тртеи, абдали, недоделкани клапчовци со “потенцијал“ итн. Јас сите тија ги ословувам како путкари...

сељаци ве палат факт е

Има статии побарај на гугл зошто девојките сакаат лоши момци се ти е фино објаснето абе во сржта погодено.
Кажав претходно нема некое пишано правило ама не знам оти на сите фините момци им делуваат како папучари, а овие им се по мачо.. Марио Касас стајл :cautious: чисти глупости... затоа викам пролазно е тоа, нема љубов.. само страст и опсесија.. тоа е тоа.

Има статии побарај на гугл зошто девојките сакаат лоши момци се ти е фино објаснето абе во сржта погодено.
Кажав претходно нема некое пишано правило ама не знам оти на сите фините момци им делуваат како папучари, а овие им се по мачо.. Марио Касас стајл :cautious: чисти глупости... затоа викам пролазно е тоа, нема љубов.. само страст и опсесија.. тоа е тоа.

Требе да си контролирате страстите и опсесиите... :D:D:D:D

И тогаш му рече зајакот на магарето -Имаш големи уши
:cautious:
Не го речех у негативна конотација. Не мора одма у контранапад да одеш.
Како шо јас мислам и бирам дека го ставам, така може и средностатистичка мома да мисле кој и го става. Реципроцитет.:)

Не е до тебе до мене е...зашто коа прекинувате со некој ова е најчесто употребуваната реченица? ова е директна навреда на интелегенцијата на другата личност ....

734040_449911998418740_423095379_n.jpg

Не знам кај да го поставам прашањето, па ајде тука.
Што е работата со членот Коњаникот Сабја? Нешто во притвор е човекот за некоја работа?
worried_anim.gif

Не знам кај да го поставам прашањето, па ајде тука.
Што е работата со членот Коњаникот Сабја? Нешто во притвор е човекот за некоја работа?
worried_anim.gif

очекуваш Јанкуловска да ти одговори ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom