Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да сум настанал исто како и ти, едукација му е мајката за вас:wink: си слушнала за Дарвин или вие жените си имате посебни извори за информации за потеклото и развивањето на човештвото?
Сум слушнала, сум слушнала дека човекот настанал од мајмун и дека бла, бла, бла, јас верувам дека БОГ го создал човекот и како што го создал еден ден ќе го уништи
Тоа е моето милење, а ти можеш и нова теорија да напишиш ако сакаш па можеби твојата ќе е попривлечна за верување :pos2::pos2:

БОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
ТЕ МОЛАМ простими само во Тебе верувам.
Грешка.

Бог ја создал жената од реброто на мажот. Бог ја создал жената за да му прави друштво и да го задоволува мажот. Прашај свештено лице, ќе ти го потврди ова. И да, Бог е маж. Исус е маж. Мухамед е маж. Се што е успешно на светов е маж. Боки 13 е маж, ама изгледа лошо затоа што сака да биде жена.

Грешка.

Бог ја создал жената од реброто на мажот. Бог ја создал жената за да му прави друштво и да го задоволува мажот. Прашај свештено лице, ќе ти го потврди ова. И да, Бог е маж. Исус е маж. Мухамед е маж. Се што е успешно на светов е маж. Боки 13 е маж, ама изгледа лошо затоа што сака да биде жена.
Грешка
БОГ не е маж никој го нема видено за да тврди дали е маж или жена.
Јас кажав само дека мажот и жената се еднакви пред Бога
Не е важно кој од кого настанал, сакам друго да ви кажам, сакам да кажам дека сите сме еднакви.
Разбираш?Или тешко?

Многу жени го имаат видено Бог на сон. И велат дека е маж.
Се вели дека сите сме еднакви исклучиво за жените да не откажат послушност. Инаку, и Бог знае дека мажот е подобар од жената.

И Чак Норис е маж.

Бетмен, Супермен, Дарт Вејдер... Сите суперхерои се мажи. Дури и Хари Потер.

Ама Кет вомен е жена. :pos2::pos2::pos2:

Се вели дека сите сме еднакви исклучиво за жените да не откажат послушност. Инаку, и Бог знае дека мажот е подобар од жената.

И Чак Норис е маж.

Не заборавај дека пробаа ама потенцирам ПРОБАА да создадат жена супер херој

Не им успеа ЈЕЕЕЕЕЈ
Power Puff Girls се девојченца суперхеројки ама ретардирани:wink:

Ама Кет вомен е жена. :pos2::pos2::pos2:
Catwoman е во филмот исклучиво ради затегнатото газе и цицките..

Мајкл Џордан е маж, Роналдо е маж, Тајгер Вудс е маж, Тесла е маж, Дарвин е маж, Бил Гејтс е маж, Елвис Присли, Тоше Проески, Нобел, Пулицер, Гинис, Ѕинго, Брус Ли... :)

Кен Ли е женско :pos:

А за малку и Марија Шерифовиќ ќе беше машко, ама на пола пат застанала метаморфозата.

Борис Дамовски(еднооки), Марјан и Дарко Лазаревски (Кајгана), Лајонел Ричи, БиБи Кинг и ако продолжиме да набројуваме МАЖИ кои направиле многу добри и корисни работи ќе ни требаат векови:)

А за малку и Марија Шерифовиќ ќе беше машко, ама на пола пат застанала метаморфозата.
Ама сепак има мали стапала спремни за покрај лавабо

И Чак Норис е маж.

Ама очигледно не ме разбра не ти кажувам кој е машко, а кој женско сите се еднакви.
Ако Бог знаеше дека мажот е подобар од жената ќе го кажеше тоа
Затоа крај, готово.

Ако Бог знаеше дека мажот е подобар од жената ќе го кажеше тоа
Ама и Бог и мажот знаат дека не е, па затоа не очекуваат од неа да го каже тоа. :skp:
Затоа Бог го надарил мажот со смисла за хумор, а жената не. Ние се смееме, додека вие се трудите :pos:

Пwинцезичке, сега веќе сакам да те гушнам и да ти дадам литиум:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom