Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако воопшто имаш чувство за осет.
Машките немаат осет повредуваат секого,не знаат што чувствуваат и со тоа повредуваат многу невини души
Ти девојче имаш болна историја со машкиот пол и то на само 15 год. па зарем никој не ти донел цвеќе? не ти подарил мече? не ти изјавил љубов...

Ти девојче имаш болна историја со машкиот пол и то на само 15 год. па зарем никој не ти донел цвеќе? не ти подарил мече? не ти изјавил љубов...

Тој што се обидел да ми донесе цвеќе, да ми подари мече и да ми изјави љубов гадно се заебал
За мене се тоа само детски работи, глупости
Може секој на секого да му подари цвеќе и мече или шо знам јас

Ај да не почнам психоанализа да ти правам за тоа никот аватарот и постписот ќе те испљукам ептен.

Тој што се обидел да ми донесе цвеќе, да ми подари мече и да ми изјави љубов гадно се заебал
За мене се тоа само детски работи, глупости
Може секој на секого да му подари цвеќе и мече или шо знам јас
Tи треба помош од психијатриска установа...дефинитивно

Цццц, кога успеавте да наполните 13 страни?
Шала на страна, иако сум женско ќе бидам објективна. Факт е дека некои жени се "да ги грабнеш и да бегаш" и срам ми е што сум женско од нив.
Поготово оние со мозоци помали од тие на чавките, што мислат само на шетање по бутици, трошење нечии пари(најчесто татини) и не правење ниту една покорисна работа од дишење на воздухот.
Не дека кај вас мажите има поарни случаеви(Небо666, Боки13..), ама многу се разочарувам кога ќе видам некое женско "уназадено", едноставно да си нема појма од животот.

Tи треба помош од психијатриска установа...дефинитивно
Овде сме да се вреѓаме или шо е проблемов со вас?
Ако сакаш да се вреѓаме кажи нема проблем, ама си ја згрешил темава

Овде сме да се вреѓаме или шо е проблемов со вас?
Ако сакаш да се вреѓаме кажи нема проблем, ама си ја згрешил темава

Ти прва почна :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom