Мажи > жени

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Вие шо земавте сериозно да објаснувате зошто не е вистина дека жените се полоши од мажите...Гледате дека темава е у факинг ЧЕК ДИС АУТ?

Парти брејкерс:buttkick:

И да...Женските имаат ептен лош смисол за хумор. Уствари го немаат.
Затоа комичарите се воглавном машки. Женските меѓу нив се или лезбејки или дебели и грди( и не личат на женски).:plete:
Конечно некој свати дека темава е ЧЕК ДИС АУТ и дека ние цело сабајле си теравме мајтап со едно моменце кое се замислуваше паметно :) а се што е машко е глупави и од корист .... ај мислам доста е 20 страни ... а баш чекав да се вратам од работа да видам до кајдошла темава ... и гледам други девојки и се приклучиле на принцезата ... ова веќе станува дел од играна
САКАТЕ ЛИ ВОЈНА????

девојки темава е во ЧЕК ДИС АУТ ....

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
TI SI GLUPAVA ILI TAKA TI CINI,SAMO GLUPO RAZMISLUVAS ILI STO E FINTATA...?!
АЈ ај ај ај па и сами почнаа да си ја кажуваат вистината :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: лелеее ќе се самозапалам :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Леле темава, изгледа многу сум спиел:) ајде бе пишете нешто вака да ја копам немава не ми иде

П.С. жени факт е ГЛУПИ СТЕ

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Немало долго време толку активна тема :)

Знам вистината боли ама то е то ;)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
e znaci ako zena ne otide protiv zena...nikoj....muzi respekt zasto stoite eden zad drug i si gi branite svoite stavovi....srni4ka...ccc,svasta...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
e znaci ako zena ne otide protiv zena...nikoj....muzi respekt zasto stoite eden zad drug i si gi branite svoite stavovi....srni4ka...ccc,svasta...
Не се тоа ставови, тоа се ФАКТИ, за то и ние меѓусебе не се нарекуваме глупи... а вие си знајте па не се ни вреѓате ради то ...

п.с велкм аген Принцез

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Имало, имало, клинце из чаира :pipi:
еххх времиња ..... ама многу неславно заврши таа тема :pos2::pos2:.

иначе кај ке бевме ние без жените ?? веројатно уште во рајот :smir:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Читам читам и не можам да се изначитам. Аман ка децана мали сте и едните и другите :pop: Ја сум попаметен-не ја сум, не ја имам поубаа блуза од тебе- ама ја дома имам базент. Е да сте живи и здрави ама ме изнасмеавте :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom