MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
За нив пишува од 27 а 27 беше вчера :)
Можно е да почекаат неколку денови за регистрирање на каналите во АВМУ, но одлично е што дефинитивно каналите се враќаат!

Можно е да почекаат неколку денови за регистрирање на каналите во АВМУ, но одлично е што дефинитивно каналите се враќаат!
Веќе се регистрирани
Screenshot_20220128-152625_Office.jpg
Најдоле во листава имаше и Discovery ID.
Автоматски споено мислење:

Направете рестарт на ресиверите пуштени се Eurosport и некој Discovery канали.

:cuc:

Последно уредено:
Ќе гледате сега малце зимски олимписки игри па штама до Ролан Гарос :D

Јас искрено повеќе би се радувал на Дискавери ID Екстра, се убивав од гледање порано додека имав Макс :D

Na VDSL dva HD kanali i eve internetot kolku e

Attachments

• Screenshot_20220128-161131_Speedtest.jpg
    Screenshot_20220128-161131_Speedtest.jpg
    83,9 KB · Прегледи: 21
Не сум сигурен но мислам дека и онаа бесплатната Спорт Клуб ХД што беше на 321 е променета во ХД и ставена на 328 (пошто Еуроспорт е на нејзино место) пред 7 февруари.

Што е за пофалба за пофалба е. И да, во 1080 се овие. :D
Автоматски споено мислење:

Не сум сигурен но мислам дека и онаа бесплатната Спорт Клуб ХД што беше на 321 е променета во ХД и ставена на 328 (пошто Еуроспорт е на нејзино место) пред 7 февруари.

И некој ова да ми го објасни доколку може :D

Attachments

• Screenshot_20220128-163321_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220128-163321_Samsung Internet.jpg
    38,2 KB · Прегледи: 47
Последно уредено:
Кога на едниот ресивер ми е пуштена ЕуроСпорт на другиот ако сакам да ја гледам не ми ја дава пишува дека на едниот ресивер веќе се гледа во ХД има друг ваков проблем

Кога на едниот ресивер ми е пуштена ЕуроСпорт на другиот ако сакам да ја гледам не ми ја дава пишува дека на едниот ресивер веќе се гледа во ХД има друг ваков проблем
Збориш ако на едниот сакаш ЕС1 а на другиот ЕС2 да гледаш? Ако да, толку ти поддржува линијата, макс 1 HD (1080i) канал. На оптика или бакар си? Ако си бакар тоа е тоа, ако си оптика јави се ќе ти пуштат и за уште 1 да може истовремено да гледаш/снимаш.

Со HD ние на бакар ако некој сака да гледа во соба нешто а друг во дневна друго треба да фрламе паричка или лист, камен ножички или пак еци пеци пец да играме Кој победи тој да гледа телевизија а кој изгуби нека слуша радио. :eek: :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom