MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
ЕуроСпорт, Дискавери, ХРТ, Нова Хрватска, Нова Спорт, Б92, РТС 1 2 3 и многу други колку квалитетни програми има а ние се фалиме со Пинк од кој поквалитетните канали како Пинк Премиум ги нема

ЕуроСпорт, Дискавери, ХРТ, Нова Хрватска, Нова Спорт, Б92, РТС 1 2 3 и многу други колку квалитетни програми има а ние се фалиме со Пинк од кој поквалитетните канали како Пинк Премиум ги нема
И РТС 1,2,3, Nova HR, B92, HRT би биле затемнати одредени термини поради немање авторски права за емитување во Македонија.
Автоматски споено мислење:

Ај некој нек реагира, преку куров од муабетите за Еуроспорт...отворете си посебна тема и мерете ги таму кој има подобра кабловска.
Дај воздржи се од вулгарности нема потреба од нервози и вулгарни зборови барем не за ова.

Последно уредено:
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
a jas sega go primetiv [emoji4][emoji4][emoji4]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Jas eurosport gledam na eden link dobar ako sakate ke vi dadam ne treba mac uzivajte

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Дајте не објавувајте вакви работи. Прво темата не е за IPTV нелегално споделување листи а и тоа колку што знам откако сум модератор на овие теми не би требало да се објавува и е забрането за објавување јавно листи. Подобро на неколку луѓе да ја дадеше во порака приватно а не вака да си ја уништуваш листата.Сега тој што ќе сака да ја гледа прашање е до кога ќе може да ја гледа.

Da vinci каналот го нема веќе?

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom