MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Почнавте разговори и за други IPTV па ајде да прашам.

Знае некој од прилика колку троши IPTV MaxTv интернет a колку овие на диво IPTV продавачиве на листи ?
Никогаш не сум мерел на MaxTv колку троши бидејќи имам неограничен интернет но колку што сум информиран се зависи и до каналите колку се подобар квалитет повеќе би требало и да потроши од интернетот.

Ајде некој поупатен во ова нека одговори. Можеби имало некогаш на темава ваков разговор но сега треба доста време да вртам, враќам додека најдам низ 211 страни.

Последно уредено:
Sum gi prašuval operatorite( i sum merel brzina so vklučen Tv i bez...so Hd i bez..)...imam Max tv( bakar) .... i na običen kanal povlekuva okolu 2 mb/ s
Hd odi duplo...vo zavisnost od kanalot

Почнавте разговори и за други IPTV па ајде да прашам.

Знае некој од прилика колку троши IPTV MaxTv интернет a колку овие на диво IPTV продавачиве на листи ?
Никогаш не сум мерел на MaxTv колку троши бидејќи имам неограничен интернет но колку што сум информиран се зависи и до каналите колку се подобар квалитет повеќе би требало и да потроши од интернетот.

Ајде некој поупатен во ова нека одговори. Можеби имало некогаш на темава ваков разговор но сега треба доста време да вртам, враќам додека најдам низ 211 страни.
HD kanal najpropisno treba da povlece 6mb/s brzina za da e kvalitetna slikata bez da se poznavaat pikseli

Ovie od Max Tv ako ne planiraat da gi pustaat RTS 1 2 i 3 neka stavat zamena za tie tv kanali.
I onaka e mnogu skromna ponudata na kanali na Max Tv

Нашиве ИПТВ, кабловски и др. провајдери имаат најлоша и најскапа понуда на ТВ канали во регионот. Иако сме ограничени со лош квалитет на телевизии со многу скромни програмски шеми мислам кај нас, не верувам дека ни маx тв ниту пак другите провајдери или дистрибутери ќе воведат подобра понуда на канали. Попорво се во состојба се да ја зголемат цената на услугата него да ја збогатат програмската шема.

Нашиве ИПТВ, кабловски и др. провајдери имаат најлоша и најскапа понуда на ТВ канали во регионот. Иако сме ограничени со лош квалитет на телевизии со многу скромни програмски шеми мислам кај нас, не верувам дека ни маx тв ниту пак другите провајдери или дистрибутери ќе воведат подобра понуда на канали. Попорво се во состојба се да ја зголемат цената на услугата него да ја збогатат програмската шема.
[DOUBLEPOST=1555510361][/DOUBLEPOST]Vrakajte Eurosport... Svetsko u ping pong u April, Roland Garros u maj, Tour de france Juni

Telekom nema sansi da vrati eurosport. Jas bas i pisav i mi odgovorija deka godinava ne se planira vrakanje na eurosport a za narednata ne se znaelo

Ако решат да има ќе пуштат. И јас сум за да ги има ама дајте да олабавиме. Здосадивме со коментари за РТС ќе има или ќе нема ? Кога ? Замена ?..

Ако решат да има ќе пуштат. И јас сум за да ги има ама дајте да олабавиме. Здосадивме со коментари за РТС ќе има или ќе нема ? Кога ? Замена ?..
ne se nekoj kanali za da se preteruva mn so nivno baranje, samo me nerviraat maxtv sto im pisuvam da pustat kanali kade sto ima zimski sportovi i velosipedizam a odgovorot e vi blagodarime na predlogot pa daj neka si go resat problemot i neka gi vratat eurosport ili neka pustat nivna zamena

Na koj link od avmu mozese da se proveruva do koga im vazaat na operatorire dozvolite za razni stranski kanali? Ne mozev da najdam.

Додадена е во листата на канали TRAVEL CHANNEL HD но нема програма се уште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom