MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш кога ќе прашате за некој проблем други корисници пишете која технологија е? Од каде да знаеме ние што користите дали МаxTV или MagentaTV.

Истото и за било кој друг тв оператор. А1 и Телеком користат понова и сеуште постара технологија.

Нема опција на ова боксовиве како што ја имаше на постарите ресивери, да си ги подредиш каналите по свој редослед, ама да бидат под број 1,2,3,4,5 итн... а да не бидат пример 1,200,354,6?

Нема опција на ова боксовиве како што ја имаше на постарите ресивери, да си ги подредиш каналите по свој редослед, ама да бидат под број 1,2,3,4,5 итн... а да не бидат пример 1,200,354,6?
е немеТ, со копчето + - можеш само по твој редослед да ги вртиш но дирекно не ,пример канал 5 на позиција 5 ќе те префрли на телма и сл

е немеТ, со копчето + - можеш само по твој редослед да ги вртиш но дирекно не ,пример канал 5 на позиција 5 ќе те префрли на телма и сл
Кај мене Мтв1 е 1, Канал 5 е 2,к Алфа 3, Сител 4, телма 5.....

немам проблем со промена на редоследот

Што има везе, ќе најдат дури 10 нови српски музички канали место МТВ.

Ne e bas ubava vest

Ne e bas ubava vest
Ќе бидат исклучени пет омилени канали: MTV Music, MTV 80s, MTV 90s, Club MTV и MTV Live.
Не е така важно бидејќи ќе останат каналите MTV Hits и MTV 00s, кои се подобри канали од останатите.

MTV Classic dali ke ostane, dali ima info za toj kanal?
МTV Classic нема на Телеком.

Можеби мислиш на MTV 00s, MTV 90s.. што ги пуштија по гасење на VH1 и VH1 Classic. Сите музички MTV канали ги гасат а останува само оној MTV што има секакви емисии а најмалку музика.Тие музичките награди што ги организира MTV ќе си постојат.

Ова не само во Телеком туку кај сите. Од таа фирмата кај што се MTV ги гасат музичките канали.

На А1 тој MTV каналот каде што има се и сешто емисии ријалити глупости си има превод на српски. Не знам зошто Телеком не пуштаат превод.

Последно уредено:
Vcera uzas slikata na mrt 3 koga igraa Makedonija-Kazakstan , pa primorani da gledame na Arena kade sto slikata bese dobra... Veke podolg period slikata na mrt e uzas i telekom muva ne gi lazi da si go sredat problemot

Vcera uzas slikata na mrt 3 koga igraa Makedonija-Kazakstan , pa primorani da gledame na Arena kade sto slikata bese dobra... Veke podolg period slikata na mrt e uzas i telekom muva ne gi lazi da si go sredat problemot
До МРТ е мислам во случајов, не е до телеком.

Dali znaes dali na drugi operatori isto e vaka losa slikata? Ako i na drugite operatori e taka losa slikata znaci do mrt e
Не знам на А1 си беше добра сликата, али не го ни гледав цело време натпреварот само слушав.

МTV Classic нема на Телеком.

Можеби мислиш на MTV 00s, MTV 90s.. што ги пуштија по гасење на VH1 и VH1 Classic. Сите музички MTV канали ги гасат а останува само оној MTV што има секакви емисии а најмалку музика.Тие музичките награди што ги организира MTV ќе си постојат.

Ова не само во Телеком туку кај сите. Од таа фирмата кај што се MTV ги гасат музичките канали.

На А1 тој MTV каналот каде што има се и сешто емисии ријалити глупости си има превод на српски. Не знам зошто Телеком не пуштаат превод.
Pozrrav do site koi izrasnaa so mtv kanalite od kraj na 80ti preku nezaboravni 90ti do den denes. Zavrsuva edna nostalgicna era bo muzikata kako sto ja z pamtat mnogu generacii.. Se sekjavam krajot na 80ti ooga togasniot mtv 3kanal, posto nemase svoja programa prevzemase mtv europe i Eurosport.. So ne trpenie snme cekale da gi gledame najnovi te muxicki spotovi i top listi.. Vreme bezgrizno koe ne se vrakja.. Vreme na kaseti, vhs, diskmeni, vokmeni..pozx do mojata generacija kraj na 70ti,Kojs imase deststvo i tinejdzerski vreminja za koe moze ovie generacii samo da sonuvaat.. Zivotot odi ponatamu. Pesni te od 80ti 90ti i pocetok na ovoj milenium se remek delo...
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom