MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Сега приметив на МРТ 1 има како некое пецкање на звукот а и на сликата се приметува ако се доближиш многу блиску како бели точки. Мислев дека е до HDMI кабелот или до телевизорот но кога пуштив на другиот телевизор исто беше а кога завртев на други канали Сител, Канал 5, Телма приметив дека е само на МРТ 1.

Дали тоа е од кај Телеком на MaxTV/МagentaTV така или е до самата МРТ 1?

Сега приметив на МРТ 1 има како некое пецкање на звукот а и на сликата се приметува ако се доближиш многу блиску како бели точки. Мислев дека е до HDMI кабелот или до телевизорот но кога пуштив на другиот телевизор исто беше а кога завртев на други канали Сител, Канал 5, Телма приметив дека е само на МРТ 1.

Дали тоа е од кај Телеком на MaxTV/МagentaTV така или е до самата МРТ 1?
Да, го приметив и јас сега. Може да е до филмот?
Ама онлајн кога гледаш ги нема ни белите ни пуцкањето

Интересен феномен, ме интерсира дали ќе го има и после филмов.

Да, го приметив и јас сега. Може да е до филмот?
Ама онлајн кога гледаш ги нема ни белите ни пуцкањето

Интересен феномен, ме интерсира дали ќе го има и после филмов.
Не беше само на филмот и на емисии и општо на цела програма на МРТ 1 е тоа.

Јас прво мислев дека е до HDMI кабелот па го менував со од другиот ресивер но на двете ресивери е исто на МРТ 1.

HGTV каналот доби превод на македонски јазик.

Ајде да се надеваме дека и СајФи и Дива каналот ќе добијат превод на Хрватски или Српски јазик.
На тие канали ни 5 минути се немам задржано :icon_lol:

Viasat Kino (поранешен TV 1000) е класи подобар канал од овие. Секако секој бира сам што сака да гледа и треба да има превод на сите канали.
Автоматски споено мислење:

Имаат и нов канал музички Nonstop се вика и е дел од Max Balkan пакетот.

Последно уредено:
Има најава на арена спорт за уште пет канали арена спорт и тоа арена премиум 4. арена премиум 5, арена тенис. и арена? не се сеќавам како се викаше. Прашањето ми дали некој има некој извор дали тие ќе бидат додадени во понудата на телеком Македонија.

Има најава на арена спорт за уште пет канали арена спорт и тоа арена премиум 4. арена премиум 5, арена тенис. и арена? не се сеќавам како се викаше. Прашањето ми дали некој има некој извор дали тие ќе бидат додадени во понудата на телеком Македонија.
Arena premium 4, arena premium 5, arena tenis, arena adrenalin (formula , avtomobuli, motori ke se prenesuva na toj kanal).
Samo dali i koga nie ke gi dobieme neznam, zatoa sto od mnogu odamna vo Srbija gi ima i arena 6,7,8,9,10 a kaj nas gi nema uste za zal. Strav mi e da ne bide i sega so ovie kanali taka nie vo Makedonija da si cekame

Истово беше и со Sport klub ги немавме повеќето од тие канали па по поголем период почнаа да ги додаваат.

Ќе мора са ги доддат кога тогаш.

znachi duri se sredat nashite usrani operatori lagano primer formulata budimpesta nema da ja fatime haha, telekabel primer uste gi nema trgnati sport klub kanalite , stojat zatemnati crni ane pa da ocekuvame novi da dodadat hhaha

На Move tv за Македонија?
Tаму ги има ли останатите канали Arena Sport 6, 7, 8, 9 и 10?
Ne gi nema od 6-10 samo arena premium 4 arena premium 5 arenatesni i arena adrenalin
Автоматски споено мислење:

На Move tv за Македонија?
Tаму ги има ли останатите канали Arena Sport 6, 7, 8, 9 и 10?
Do vcera vrtese samo logoto od utrivo gledam pocnaa so emituvanje na programa

На А1 немаат информации кога ќе ги додадат новите канали.
"Во моментов, каналите Arena Sport Premium 4, Premium 5, Arena Tennis и Arena Adrenaline не се дел од понудата на Xplore TV. Доколку во иднина дојде до проширување на содржината со овие или слични канали, информацијата ќе биде навремено објавена на нашата веб-страница и преку официјалните комуникациски канали. /Аделиса"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom