Да ама, подобро би било да ни дозволат да си платеме претплата за Макс Го и на било кој уред да ја има инсталирано, ама не дозволуваат ако немаш ТВ во претплата.Od koga ke go kupte IPTV resiverot ostanuva za vas zatoa e i taa cena 5.199 den
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама, подобро би било да ни дозволат да си платеме претплата за Макс Го и на било кој уред да ја има инсталирано, ама не дозволуваат ако немаш ТВ во претплата.Od koga ke go kupte IPTV resiverot ostanuva za vas zatoa e i taa cena 5.199 den
Дали може некако на усб да ставам некое видео од видеотека, на пример 40 минути да трае?
Може. Најди хардвер хакер од епски размери.Дали може некако на усб да ставам некое видео од видеотека, на пример 40 минути да трае?
Уште Телекабел да е поголема конкуренција на Телеком тогаш можеби и ќе се замислат многу мал дел од Скопје го покриваат да не збориме за целата територија на Република Македонија ,а овака си тера Телеком своја политка со можноста на монополот кој го имаат ете и А1 им се мала занемарлива конкуренција .Kolku sto gledam na sajtot avmu.mk,telekabel ke se pojacuva so HRT 3,Slovenia 1, grcka drz.televizija Ert world, prosieben 7,rai due, rts 1,2,3.....ako se ubacat ovie kanali plus postoeckite eurosport 1,2 rai uno, HRT 1,nova rs, Discovery canalite...... Neka se za mislat malce ovie od Telekom.. Da ne se arenite..... Tnka rabota
Telekabel ima od gorce petrov do dracevo.... Moze Telekom prednicat so Internet, ama so tv kanali mozat voda da im nosat na telekabelУште Телекабел да е поголема конкуренција на Телеком тогаш можеби и ќе се замислат многу мал дел од Скопје го покриваат да не збориме за целата територија на Република Македонија ,а овака си тера Телеком своја политка со можноста на монополот кој го имаат ете и А1 им се мала занемарлива конкуренција .
истово прашање се поставува на темава од 2008 година, и одговорот е секогаш ист... НЕ, не може да ставиш на усб било што од макс тв. Со усб-то што е на ресиверот можеш само да си го полниш телефонот, блутут звучникот, iqos цигарите, powerbank-от итн итн...Дали може некако на усб да ставам некое видео од видеотека, на пример 40 минути да трае?
Каде го најде ова? Не можам да видам никаде на сајтот на АВМУ.Kolku sto gledam na sajtot avmu.mk,telekabel ke se pojacuva so HRT 3,Slovenia 1, grcka drz.televizija Ert world, prosieben 7,rai due, rts 1,2,3.....ako se ubacat ovie kanali plus postoeckite eurosport 1,2 rai uno, HRT 1,nova rs, Discovery canalite...... Neka se za mislat malce ovie od Telekom.. Da ne se arenite..... Tnka rabota
Odi na avmu. Mk pa odis na Operator, pa odis na REGISTRIRANi paketi, Pa odis na KABKOVSKA TV, PA odis na kraj Robi Telekabel....Каде го најде ова? Не можам да видам никаде на сајтот на АВМУ.
Ќе го полниш мобилниот и ќе ја зезнеш батеријатаистово прашање се поставува на темава од 2008 година, и одговорот е секогаш ист... НЕ, не може да ставиш на усб било што од макс тв. Со усб-то што е на ресиверот можеш само да си го полниш телефонот, блутут звучникот, iqos цигарите, powerbank-от итн итн...
ама кој да чита [emoji849]
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Уште колку пати пари треба да им давам?![]()
Со „MaxTV“ преку „Android TV Box“ уживајте во 80 канали каде и да сте
Летото е време кога уживаме во природа, покрај вода или на планина. Оваа година оставете малку слободен простор кога се пакувате за да ја понесете со вас и забавата. Само со еден мал уред – Android TV Box, понесете ги со себе ексклузивните содржини на најдобрата дигитална телевизија MaxTV, каде...tocka.com.mk