MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
На Телекабел Балкан пакетот си функционира безпрекорно, односно RTL каналите си работат уредно. Како што знам истите ги превземаат од сателит Eutelsat 16A само од таму се достапни. И Telekom би требало да го користи истиот извор Eutelsat 16A.

Поздрав.
i na neotel ne rabotat

Денес веќе работат RTL и RTL2 чудно е што другите два канали RTL Kockica и RTL Living работеа

Целиот балкан пакет не работи, ќе имало попуст на сметките за овие неколку дена, и, како и прошли пат, појма немаат кога ќе се среди проблемот.

Целиот балкан пакет не работи, ќе имало попуст на сметките за овие неколку дена, и, како и прошли пат, појма немаат кога ќе се среди проблемот.
Реално во тој пакет можеби највеќе вредат RTL, CMC, Jugoton, РТРС, другото може да го стават во основен пакет или да избришат од понуда.

Реално во тој пакет можеби највеќе вредат RTL, CMC, Jugoton, РТРС, другото може да го стават во основен пакет или да избришат од понуда.
Искрено, јас ги гледам само RTL, на ниеден друг канал од пакетот се немам задржано повеќе од 10 секунди. Се надевам дека ќе го средат ова поскоро пошто стварно иритира.

Искрено, јас ги гледам само RTL, на ниеден друг канал од пакетот се немам задржано повеќе од 10 секунди. Се надевам дека ќе го средат ова поскоро пошто стварно иритира.
Веќе се е во ред сигурно поради невремето не бевме во можност да ги следиме зборам за денес.

На Travel каналот веке некое време нема никаков превод кај мене,и да изберам во опции како било превод пак нема,кај вас?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Decki na telekom da ne znaete dali letovo ke ja zbogatat ponudata na max tv so uste nekoj kanal?

Decki na telekom da ne znaete dali letovo ke ja zbogatat ponudata na max tv so uste nekoj kanal?
Последно пред некој ден кога прашав а прашувам често како будала досаѓам на нивниот Facebook ми пиша дека се работи на нешто. Не ми кажаа што, најверојатно не смеат пред време да откриваат.
Ете и погоре сум ставил screeenshot од разговор од пред една недела може да се види и одговорот,

Нови канали ни на повидок
Oтворив денес на АААВМУ сајтот тука
http://avmu.mk/iptv/

Гледам денешниот датум ама нови канали нема. Добро пред неколку недели ставија нови канали што ги немаат до сега во понуда, можеби не сакаат во еден месец да напикаат еден куп канали.

Dali nekoj sto e na neotel ili drug operator sto gi ima rts dali celo vreme kanalite rabotat ili znaat i da gi zatemnuvaat? Odgovor na telekom e deka poveketo bi bile zatemneti rts kanalite nego li sto ke funkcionirale. E radi toa ne gi pustale na maks tv

Случајно завртев на Балканика и сосема друг бугарски канал СКАТ

Сигурно на Балканика и промениле друга сателитска фрекфенција и старото место се резервира за друг канал. Овие од Телеком не го провериле ова :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom