MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 септември 2023
Мислења
9
Поени од реакции
2
Da li moze neko nabaviti nalog za magenta telekom ili da placam pretplatu?
Ponude na PM.
Hvala

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.575
Ако мислиш да користиш надвор од Македонија единствено да се проба со VPN и воопшто ако може.
Не работи со VPN. Магента работи во мрежа на Телеком само, и тоа со нивни рутер

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Не работи со VPN. Магента работи во мрежа на Телеком само, и тоа со нивни рутер
Додека постоеше MaxTV GO сум пробувал со VPN од оние бесплатни и работеше ама бидејќи не беше стабилен VPN одвај успевав да вклучам канал. Сега воопшто не знаев дали може на MagentaTV GO.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Дечки некој што користи да ми помогне околу најава на Magenta Tv Go?
Нов корисник сум, имам Магента и мобилен број.
За гледање Magenta Tv Go се регистрирав со мој меил но ми јавува дека на профилот немам услуга.
1.JPG 2.JPG

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Дечки некој што користи да ми помогне околу најава на Magenta Tv Go?
Нов корисник сум, имам Магента и мобилен број.
За гледање Magenta Tv Go се регистрирав со мој меил но ми јавува дека на профилот немам услуга.
Прегледај го приврзокот 426949Прегледај го приврзокот 426951
Влези на Mој Телеком профилот и таму треба да ја активираш на твојот број

Член од
21 јануари 2019
Мислења
172
Поени од реакции
119
Auuu uzas slikata na arena premium 1,2,3 obicnite areni 1,2, a na obicnite areni 3,4,5 slikata top. Znaci na site areni koi davaat liga sampioni slikata uzas.. sramota e ova za arena !!!

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.502
Поени од реакции
2.868
Телеком не знае што прави. Поима немаат тие што работат таму. Не е до битрејтот се, нешто имаат катастрофално утнато кај пола од каналиве со конфигурацииве мислам. Моменталната состојба посебно на Премиум каналиве е дебакл. Полошо не сум гледал.

Член од
21 јануари 2019
Мислења
172
Поени од реакции
119
Znaci jas sum na telekom se javiv za slikata i od telekom me ubeduvaa deka toa e do arena kukata deka kaj site operatori bila takva slikata.. dali e navistina taka neznam. Dali ima nekoj na drug operator i dali istiot problem go imaa arenite kaj drugi operatoti ili lazat ovie od telekom?

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
Znaci jas sum na telekom se javiv za slikata i od telekom me ubeduvaa deka toa e do arena kukata deka kaj site operatori bila takva slikata.. dali e navistina taka neznam. Dali ima nekoj na drug operator i dali istiot problem go imaa arenite kaj drugi operatoti ili lazat ovie od telekom?
Lazat

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.502
Поени од реакции
2.868
Лажат. Кажи им другите оператори ги пуштаат со 10 мегабита битрејт вие со 4. Начукај им го. Па во СД дур беа беа со подобар квалитет :facepalm::tapp::гомце:

Последно уредено:
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Haha da be da, idi na move tv od mtel vidi arena e nivna kakva slika imaat FULL HD

Kajgana Shop

На врв Bottom