нова финта им е оваа некоаLinux, на кој начин ти го средија проблемот со интернетот?
Прашувам пошто вчера се јавив има кажав за проблемот, ми рекоа да знаеме, ми побара IP адреса моментална, му кажав, он ќути и по 5 секунди вика готово. Ја прашувам, толку?, он вика толку. Интернетот истиот, тапа како што си беше и вчера и денес.
Linux, на кој начин ти го средија проблемот со интернетот?
Прашувам пошто вчера се јавив има кажав за проблемот, ми рекоа да знаеме, ми побара IP адреса моментална, му кажав, он ќути и по 5 секунди вика готово. Ја прашувам, толку?, он вика толку. Интернетот истиот, тапа како што си беше и вчера и денес.
Isto i mene taka mi vikaa prvo deka ke pristapele od tamu do ruterot ama nemoze taka te lazel toj da te otkaci. Bidi uporen i ke dojdat doma ke ti go zamenat za 10 min.Linux, на кој начин ти го средија проблемот со интернетот?
Па добро бе мајка му ... до кога ќе ги чекам за монтажа :uvo:
Пред две недели потпишав договор , и тогаш ми рекоа за ден два ќе дошле за монтажа , а нив уште ги нема !
Многу несериозно , се мислам да ја откажам ...
Добив попуст од 150 денари мислам беше, исто така и 3 купони за филмови ама незнам како се користат.Дали добивте попуст за сметката за Јануари, заради прекин на услугата?
Исто така добив и некој тикет со 3 филмови гратис за гледање од ДВДтека на MaxTV.
Знае некој како да ги искористам, или само треба да си изгледам 3 филмови и толку?
Да попуст од 150 денари и + 3 филма, мислам дека купончињата треба да ги приложиш кога ќе плаќаш сметка.Дали добивте попуст за сметката за Јануари, заради прекин на услугата?
Исто така добив и некој тикет со 3 филмови гратис за гледање од ДВДтека на MaxTV.
Знае некој како да ги искористам, или само треба да си изгледам 3 филмови и толку?
Kuponite ne treba da se prilozat koga se placa onaka se staveni demek da izgleda po smekerskiДа попуст од 150 денари и + 3 филма, мислам дека купончињата треба да ги приложиш кога ќе плаќаш сметка.
Јас приговор си дадов за Јануарската, они викаат дека 2 дена немало телевизија, а 4 немаше, башка кажав за тој интернет што го добив дека не им плаќам таа цена.
П.С. Ги поштувам 3Макс за видеотеката, има 10 акциони филмови и 10 трилера кај што се повторуваат акционите, ама затоа порњави од сите жанрови стаиле :pos2: