Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
ДобЛлЛооо мор Бисерко доБлоо... епа сеа вака штраФта отпаѓа ќе изгледам "Оште повисок така да земам само кошула плава со бела штраФта црно елече(а можи и не), сакото истото на сликата ќе го барам шо сака нека е, и уште панталона не знам какФа....

Колку и да се воздржува човек од еуфоријата која го зафака пред матурска не може но сепак ке увиди сам дека тоа е само една добра вечер за дружба.Би сакала да ги советувам сите оние кои се матуранти да бидат она што се вистински да не претеруваат и да не прават огромни глупости околку ова.Облечете се тренди но удобно и не изгледајте вештачки и теткински.Можете да си купите работи што после ке ги искористите за излегување.Јас мојата матурска гардероба ја пукнав од носење.Во секој случај ке видите дека се крева непотребна прашина затоа што веке во многу блиска иднина ве чекаат огромни обврски на факс.Во секој случај поминете си најубаво и честитки до сите матуранти:vozbud:

jove_bt напиша:
Во битсиани беше бре Филип???

Добро ти е ''сакмето'' :helou::aplauz:
emi tamu :) demek poubo bilo :) arno e pak ti da ne se oj po trenerki :)

ti uste se mislis a :) aj mozi ke te strosat ovie zenckine ovde ke ti najdat nesto asolno :)

FLiX напиша:
emi tamu :) demek poubo bilo :) arno e pak ti da ne se oj po trenerki :)

ti uste se mislis a :) aj mozi ke te strosat ovie zenckine ovde ke ti najdat nesto asolno :)
a kako se cenite u bitsiani vidov ima dobri kombinacii skupo e ili .... da ne doagam u skopje za badijala:pos2:

епа братучед ми беше пред 5 дена,рече дека костимот кој му се аресал бил 20 илјадарчиња...
па сеа ти види......

pa so znam od kaj 16 000 nagore se , ovoj jas so go zedov mislam 18 000 taka nesto bese . ama super se :)

jas222.jpg

eve me za second night se zedov i se slikav :)

Flix top ti e ova samo si mozel nekoj farmerki potemni i poednostavni bez dzebovi veruj podobr ce ti seda NEMOJ DA SE LJUTIS ZA FRMERKITE OK?

NP planirav potemni farmerki, ama so znam nekako epten zatvoreno idese i taka probav , inaku ne se tolku svetli kako na slikata, od svetloto taka izgleda :)

Чек Он Ит напиша:
11.jpg

Eве нешто по мој избор ... :devojkr:
Kj mozem da najdem nesto vakva kombinacija svarno extrae neka pise nekoj kj mozem da najdem bas vakvo elece drugoto ne e tolku vazno.....brzo ve molim The gradulation is coming

Lele Flix kolku ti e najbolje kombinacijavaaaaaaaaaaaa.. Neznam zaso ali mene EPTEN mi se sviga.. ZakonS.. Ova vikas ti e za vtorata vecer.. A za prvata koa ke ja vidime NA TEBE oblekata? :D

Fala na komplimentite samo ne svativ so me prasvase nemirna. Za prva vecer imam nekoj modifikaci na alistata nesto menvav pa ko ke gi dozemam da se kompletiram ke pustam slika tuka :)

se soglasuvam so toa priroden izgled vsusnost 100 % go podrzuvam pa zar vi se dopaga koga ke vidite nekoa na stikli a ne moze da odi ili pak use poloso izgleda kako staka izvinete na izraz.poentata na se toa e ona so ke go kupis posle toa pak da go obleces a ne balskiot fustan da vi faka prasina samo vo plakar.Pa zatoa kupete nesto ubavo koe vas vi se svega pred se neso elegantno i neso so ke mozete da go nosite i ponatamu a da izgledate prirodno i so sminka koja prilega na vasite oci i da ne bide ni premnogu jaka nitu oak da stavite samo pudra:vozbud::olee:

NIppI напиша:
епа братучед ми беше пред 5 дена,рече дека костимот кој му се аресал бил 20 илјадарчиња...
па сеа ти види......

Ама ги има поефтини, мислам дека цените некаде почнуваат некаде од 12.000 денари и иако толку ефтини за марка сепак убави

FLiX напиша:
Fala na komplimentite samo ne svativ so me prasvase nemirna. Za prva vecer imam nekoj modifikaci na alistata nesto menvav pa ko ke gi dozemam da se kompletiram ke pustam slika tuka :)

Abe se e ok,ama ne mi se sviga kosulkata,paaaa...aj nema veze:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom