Матурска еуфорија

• Креатор на темата Креатор на темата dh00|
  • Време на започнување Време на започнување
Абе упм..и минатата година исто беше Битола. Да ти е незгодно на сопствената матура да одиш..собрана цела Битола и ај ќе оговараме.

Не дека нешто посебно ме нервират луѓето што си спремат дома за децата свои, секој родитела си се радува за своето дете фала Богу.

Ама страшно ме нервира кога во Битола ќе се соберат едно 100000 луѓе да ги гледат матурантите од чиста љубопитност (за да видат кој каков фустан носи, како се нашминкани цурите). И за време на матурите пред Епинал (кај шо се слават матурите секоја година) од кај 8 до кај 9 не можи да се помини.
Еве ако не ме вервате уверете се
Dolna_Gimnazija_008.JPG

А овде се качени на клупите пред Епинал

Dolna_Gimnazija_006.JPG
Абе оволку народ за доделувањето на оскарите не се собира:jaj:
А за матурава така си е тоа, два три дена е луднца по дома, знам јас од кај братучетка ми. Тета на сите страни трча јадење, пиење воа ноа, сепак еднаш и е матура (не дека си постигнал којзнае што со оглед на тоа дека сега средното е задолжително). Ајде ќе видам и јас за две години како ќе биде.

Чашитламата во Охрид беше собрана пред гимназија.
Имаа направено едно патче од 50 cm, едвај поминаа матурантиве. Битно оговараа кој како бил облечен, дали бил слаб или дебел и дали косата на девојките им била собрана или пуштена, со надградба или природна.

Не дека нешто посебно ме нервират луѓето што си спремат дома за децата свои, секој родитела си се радува за своето дете фала Богу.

Ама страшно ме нервира кога во Битола ќе се соберат едно 100000 луѓе да ги гледат матурантите од чиста љубопитност (за да видат кој каков фустан носи, како се нашминкани цурите). И за време на матурите пред Епинал (кај шо се слават матурите секоја година) од кај 8 до кај 9 не можи да се помини.
Еве ако не ме вервате уверете се
Dolna_Gimnazija_008.JPG

А овде се качени на клупите пред Епинал

Dolna_Gimnazija_006.JPG

Утре барај ме мене во гужвата и прочитај ми ја маицата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom