Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да пашам што мислите дали ќе ми го признаат/прегледаат составот имам напишано 330 збора а се бара од 350 до 500 јас напишав дека имам 355 и + широко пишувам ми фати 3 страни... има ли можност да ми го одбијат составот и да не го прегледаат? како ги бројат зборовите при прегледување или само гледаат колку си запишал ??
МВР knocking at your door in 3..2..1..Есејот со печатни букви го пишував. Is that legal?![]()
Битно да е кирилица, не е битно дали печатно или ракописно.Есејот со печатни букви го пишував. Is that legal?![]()
Тaму требaше 3 филмoј дa се нaпишaт... Пoтешкo беше тo пoд негo [emoji13] Пoштo требaше тие имињaтa вo зaгрaдaтa шo беa дa ги нaпишиш [emoji2]Каде каде полесно од очекуваното, одидов со надеж дека ќе извадам тројка ама сега очекувам 5
Извадокот од странецот беше најтежок. Заебано беше и прашањето со стивен спилберг. Прво пишав ајкула ама после не знам зошто ги додадов војна на ѕвездите и тоа со ѓаволот. Се мислам дали се толку неписмени филмови во множина да го пишат или намерно го имаа пишано за да не заебат.
И едно и друго можеше, нема врска со тоа во заградата. А иначе да, за филмовите и јас напишав сите три, бидејќи нема шанси да не заебат. Текстот е читање и разбирање, а не кој е најголем филмоман.Тaму требaше 3 филмoј дa се нaпишaт... Пoтешкo беше тo пoд негo [emoji13] Пoштo требaше тие имињaтa вo зaгрaдaтa шo беa дa ги нaпишиш [emoji2]
10 +-mislam otstapka deka e 50 zbora + -
лајкот значи дека не сум ја утнал темата ?Мојата професорка ќе ги оценува тестовите и ми рече дека сме можеле +- 50 зборови. Ич не се секирајте, мојот есеј фати 520 зборови и рече дека е супер.
Да да,ме мрзеше и за тоа пост да пишам. Според истото се ориентирав и јас, само да немаме ист есеј не дај боже.лајкот значи дека не сум ја утнал темата ?![]()