Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки помош за историја, учам моментално од прирачникот се поминав но ако ме прашаат некоја бедна година од кај кур да им најдам. Некој информација да не има што ќе има историја матура од вас личерите :D.

Еј, делов со боење кругчиња многу ли е строг? Обоив на некои малку и надвор од линијата :facepalm:

Дечки помош за историја, учам моментално од прирачникот се поминав но ако ме прашаат некоја бедна година од кај кур да им најдам. Некој информација да не има што ќе има историја матура од вас личерите :D.
Кој прирачник бе брат ?! Кај има прирачник ИСТОРИЈА :D :D :D

Кој прирачник бе брат ?! Кај има прирачник ИСТОРИЈА :D :D :D
Ми кажа еден другар дека имало во една книжара тука кај нас. Ми ја испринтаа и пишува "Помагало за историја за државна матура" има се од римско царство до современа македонија.

Ми кажа еден другар дека имало во една книжара тука кај нас. Ми ја испринтаа и пишува "Помагало за историја за државна матура" има се од римско царство до современа македонија.
Па колку што знам нели сме ние прва генерација што полагаме историја ЕКСТЕРЕН или грешам ?

Полагаше некој физика денес?

decki znae nekoj koga gi davat rezultatite.. i kako se smetat poenite od drzavnata matura ?

koj klas ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom