Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Само на мене може да се случи погрешно да ги пренесам одговорите на цела една задача.:tapp:
А и целиот тест во глобала беше :гомце:.

Да да, првото е Е и ја сум сигурен. Второто е Ц.

писмото требаше ли да се напише адреса ? ништо не напишав директно почнав со dear editor......

и на есејот не оставав 2 прста од почетокот на параграфот,само по 1 ред од параграф до параграф :tapp:

Јас иам EBACD излеа, не памтам точно. :D Само памтам оти Е ми е прво, а Д последно.

И да му ебам матер на тој што го правел тестот! Тие од лани и полани каде каде полесни.

Јас иам EBACD излеа, не памтам точно. :D Само памтам оти Е ми е прво, а Д последно.

И да му ебам матер на тој што го правел тестот! Тие од лани и полани каде каде полесни.
дефинитивно многу заебан беше тексто за подредување , сто деца прашав сите различно имаја подредено

дефинитивно многу заебан беше тексто за подредување , сто деца прашав сите различно имаја подредено

Па ништо не беше поврзано едно со друго. Глупости!

абе аман шо се секирате за 5 поени од тој текстот. другото ако ви е точно 5ка имате :D иначе ја дадоја НАЈГЛУПАТА тема за есеј.

Јас писмото го згрешив, напишава повеќе зборови, па после ичкртав некои реченици за да ми дојди таман. Тука 100% ќе ми намалат на бодови.
btw наслов напишавте на есејот? Оти немаше наслов???

Чекајте малце, а се бројат и зборовите од адресата или? Ако се бројат си ебав мајката. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom