Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Го има клучот??? О.о
--- надополнето: Jul 4, 2011 12:22 AM ---
Го има клучот??? О.о

Џизс, толку време пројде да сега не ни памтам што сум пишувала. Планирано е ова, планираат да ме (нè) заебат, just like taking candy from a little baby! Бла.

Па тоа и им е целта. Тие може клучот уште истиот ден да ви го стават онлајн.

Сепак дијалог и антитеза :S:S А баш мислев дека монолог и реторско :/

Зар ке проверува некој по клучот што направил? Абе поштено ке си отидам ке си видам што оцена имам и не се замарам

Македонски 5 грешки, англиски 2.. и сеа у клучот има студенти а јас напишав и бројката 230 или 520 како беа не памтам .. и тоа ако не ми го признаат БРАВОС.. со 10тина бода одземени има 4ка?

Уште да се сетам што имам одговорено :confused:

a iskoceni se rezultatite?..i dali gi ima na internet negde,ili samo vo skolo mozat da se vidat

Ako nekoj znae nesto za ovogodineshniot percentilen rang i za toa kolku se odzema od 100 percentili ako na primer ima samo edno greska,(na pr. dali 0.2 ili 0.5 ) pisete ve molam. pozdrav :)
--- надополнето: Jul 8, 2011 4:49 PM ---
Ako nekoj znae nesto za ovogodineshniot percentilen rang i za toa kolku se odzema od 100 percentili ako na primer ima samo edno greska,(na pr. dali 0.2 ili 0.5 ) pisete ve molam. pozdrav :)

aj aja ajjajjjjj so se sluci so zadacata so bese pecatna greska? ili pak ne e greska neka mi kaze nekoj kako se resava oti ne mozam da spijam seuste :D 19 od onie kratkite

a iskoceni se rezultatite?..i dali gi ima na internet negde,ili samo vo skolo mozat da se vidat

Лани мислам дека резултатите излегоа на 14/15 јули (екстерните предмети), а за интерните имаше резултати за 3-4 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom