Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Matematika da ne znaete petka od kolku percenitili e? JAs iam 79.47 i imam 4. Edna drugarka ima 86,42 i ima petka. Po kolko ima nekoj sto ima petka?

8Gclgkr.png

солидно :D

Јас математика Двојче со 6 перцентили Македонски 3 ка со 27 перцентили(очекував 5 ка,95% мислев ми е точно незнам што е работа пола паднати кај мене),и Англиски 4ка со 84 перцентили

Oд толку што бев разочарана од матура од она што мислев дека не ми е точно и сл. дури сега ги проверив резултатите и не ми се верува имам 5-ки по трите предмети јееј :icon_lol: со оглед на тоа дека на сите други што полагаа со мене тестот им го решија по телефон и извадија слаби оцени, а јас сама го решавав мојот јасно ми е од каде таа паника и страв дека можеби имам послабо резултати.

Јас сакам да прашам дали можам да полагам француска матура ако не сум во билингвална паралелка?

За апликација нели најпрво оди преку интернет. Епа јас аплицирав на економски за на два смерови. Дали треба на пријавувањето на 14 и 15 треба два комплети документи да носам или само еден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom