Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
STVARNO GOLEMA DISKRIMINACIJA OD STRANA NA MINISTERSTVOTO ZA OBRAZOVANIE!!!!!:mad:
TIE STO SME OD 95 NE TRETIRAAT KO CRNCI I DA NE STIGNALE DA GI PREGLEDAAT TOGAS ZOSTO GI OBJAVUVAAT OVIE OD 94 :mad:@@@ USTE TOLKU NE NERVIRAAT SRAMOTA E OVA STVARNO AKO MOZE NEKOJ DA MI DADE BROJ DA SE JAVAM VO MINISTERSTVO DA GI NAPRAVAM LOM

ДРЖАВЕН ИСПИТЕН ЦЕНТАР

• Адреса: ул.„Васил Ѓоргов“, бб
    1000 Скопје,
    Република Македонија
  • Телефон: +389 2 3216299
  • Факс: +389 2 3228866
  • Маил: dic@dic.edu.mk

Очекував повеќе, матурава направи да се осеќам грдо мизерно и неправедно

Колку се заостанати не е можно, уште не им текнува 1995 да стават

:)

Нема шанса бе. Се изнапшав се, дури и есејот го напишав, но изгледа толку ми е лимитот. Како и да е ме изненади 3кава..

Се чувствувам ептен бедно, скапано. :sick: :гик::sick:

И јас имам 3 ка по мак со 43, 49.

Mи кажа еден другар. До вечер ќе биде ставени и тие за 95 - така му кажале :rolleyes:

Можно е да ми ги расипат оценките дека слаби ми се петкиве после приговорите? :D

Знае ли некој како да пресметам вкупно колу поени ќе имам сосе интерните предмети?

STVARNO GOLEMA DISKRIMINACIJA OD STRANA NA MINISTERSTVOTO ZA OBRAZOVANIE!!!!!:mad:
TIE STO SME OD 95 NE TRETIRAAT KO CRNCI I DA NE STIGNALE DA GI PREGLEDAAT TOGAS ZOSTO GI OBJAVUVAAT OVIE OD 94 :mad:@@@ USTE TOLKU NE NERVIRAAT SRAMOTA E OVA STVARNO AKO MOZE NEKOJ DA MI DADE BROJ DA SE JAVAM VO MINISTERSTVO DA GI NAPRAVAM LOM

Кој кажа дека не се прегледани 95та?

Море бубица.:cuc:
:icon_mrgr:

Англиски ако ми веруваш, книга не чепнав, само разлистав еден прирачник за пишување (кој и не ми помогна нешто посебно). За задачите препишував од еден другар, он извади 95 перцентили. :D

Македонски 2 пати го поминав прирачникот, очигледно и есејот доста добро сум го напишал. Се изненадив од оценката и перцентилот. Очекував негде околу 85.

А на ФБ видов една слика со две идентични оценки: 99.25 :D

Знае ли некој како да пресметам вкупно колу поени ќе имам сосе интерните предмети?
Зависи на кој факултет ке идеш и дали имаш соодветни предмети. Од оценките од 1-4 има вкупно 60 поени, од проектната има вкупно 4 поени од интерни 16 а од екстерни 20.

90.98 поени имам прерачунато на калкулаторот на ФИНКИ

Македонски - 5 - 92,44
Математика - 3 - 42,42

:(:confused::sick:(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom