Мaтурa Филoзoфијa-Плaќaм преку кредит

• Креатор на темата Креатор на темата acesingle
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
1
Здрaвo дечки,
Утре пoлaгaм мaтурa пo Филoзoфијa и ми требa вaшaтa пoмoш oкoлу пишувaње филoзoфски есеј(вие ми гo пишувaте дoдекa јaс решaвaм други прaшaњa и нa крaј гo препишувaм, ќе имaте време 2 ипoл сaти). Плaќaм преку кредит oд 200 дo 400 ден вo зaвиснoст кaкo ќе ми се свиди есејoт, сите зaинтересирaни инбoх

Здрaвo дечки,
Утре пoлaгaм мaтурa пo Филoзoфијa и ми требa вaшaтa пoмoш oкoлу пишувaње филoзoфски есеј(вие ми гo пишувaте дoдекa јaс решaвaм други прaшaњa и нa крaј гo препишувaм, ќе имaте време 2 ипoл сaти). Плaќaм преку кредит oд 200 дo 400 ден вo зaвиснoст кaкo ќе ми се свиди есејoт, сите зaинтересирaни инбoх

Ја па помислив кредит од банка си дигнал да потплатиш некој да ти пише есеј :D

Здраво ацесингл, есеј за 200 ден одамна нема. Овие од 400 ден се потрошија уште преклани -- отидоа као алва. Е сеа, ако сакаш имам на лагер нови философски есеи за матура (проаѓаат со гаранција од 102.3%). Цените се: 6,500 ден за мрзливи и 7,500 ден за глупи. Ако влегуеш у двете категории, ќе треба да платиш 10000 ден. (ова е со попуст до недела, после ќе кошта по редовна цена = 14 000 ден.) Со оглед на твоите познавања од философија, не е ич битно дали тебе ќе ти се свиди есејот, главно е да пројдеш на матура и да идеш на одмор ко чоек, плус да не ти мрчат дома. До есеите моеш да дојдеш со кеш, кредит или плаќање на жими мајка не примам. Фискална обавезно добиваш.

Последно уредено:
Здрaвo дечки,

A ти утре да ја отвореше темава 15 мин пред полагање? Ајдее ја ке ти го напишам па тебе ако ти се свиди ке го платиш ако не нишо а? Тоа кај на баба Дудумка фрфурката. Не ми се свиди ова ама ич. Цената ја одредува давачот на услугата.

Овој ќе матурира, а јас се чудам како завршил основно...

Најстрашното од се е што овој утре ќе ти биде газда, ќе лежи дома пред телевизор за 2000 евра платичка а ти ќе му р'баш од сабајле до вечер за 200 евра (кои може и да не ги добиеш ни после 6 месеца)...

Неможе да ми биде газда во ниеден случај, а како тргнал може да биде само клошар. И да добие наследство ќе го потроши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom