Matthew Dekay 08.03

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2005
Мислења
41
Поени од реакции
0
Prviot DJ nastap vo Club Colosseum.
Karti vo pretprodazba nema, se e na vrata.

150den do 00:00h, 250den potoa

Осеќам ќе има долго чекање пред врата...

jas idam ke se isplati da cekam :) kolku i da e potrebno

DZVER, mojot omilen dj. definitivno epten kul 4oek! obavezno idam

Само што се вратив од журката,морав вака рано ради друштвото,не се клабери они хахахахах
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ КАКВААА ЖУРКАААААА,кој не дојде нека му биде МНОГУ криво за тоа што го пропуштил!

'FENOMENALNA ZURKA NA Mathew DeKay START 01:00 do 04 : 20 4 saati se ostaviv na podium.. Voskresnav .... ZURKA TOP pozdrav od :) SCORPIO :):vozbud::vozbud::vozbud:

P.S. ova ne se opisuva ova se dozivuva
sekoja cest za mathew....
ja se iSKRIVIV :) OD IGRANJE...se vidov so busav i on densase...ali tie okolu nego ne se po klabing...

zurka zurka zurka lelelelelelel fantazija aj da se gubam neam atomi za zivot vo mene :)

i ova da go kazam TRI PATI URA ZA MATHEW ke stavam sliki i nekoj klipovi sto fativ so mobilka :) da se vidi kako sto :)

Абе добро беше на почеток, ама после се напуни поише него шо треба. Толку многу луѓе имаше внатре и не можеше да се разминеш, шо ми се одмили на крај и си отидов у 2.30. :lut:

neuspeav da vlezam :( neznam ova so vratava sto bese celo Skopje slusnalo Dj i ajde ko cigance na cresa a ne oti znaat koj e toj...pa toa ne se klaberi (so seta pocit na klaberskite forumdjii) ke se dogovorime za narednata

Macedonian напиша:
...Толку многу луѓе имаше внатре и не можеше да се разминеш, шо ми се одмили на крај и си отидов у 2.30. :lut:

сејм хир, влегов у 1:30 платив 250, а излегов у 2 саат напизден!
Колосеум е одличен! Метју е закон! Ама со толку луѓе на метар квадратен не се прави журка:nenene: , боље нека кажат на врата нема место и нема веќе влагање него да влезеш и да се заебеш (како јас). Како и да е мислам дека има потенцијал Колосеум и дека ќе паѓаат добри журки таму само нека спадне малку еуфоријава со отварањево и сл. ср*ња.

edit: не знам како успеал scorpio да игра, jaс едвај пивото го испив :)

02-matthew_dekay_-_live_at_club_home_budapest__armada_tour-10-21-2005-xds.mp3

da ve pozdrafi bato :)

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
сејм хир, влегов у 1:30 платив 250, а излегов у 2 саат напизден!
Колосеум е одличен! Метју е закон! Ама со толку луѓе на метар квадратен не се прави журка:nenene: , боље нека кажат на врата нема место и нема веќе влагање него да влезеш и да се заебеш (како јас). Како и да е мислам дека има потенцијал Колосеум и дека ќе паѓаат добри журки таму само нека спадне малку еуфоријава со отварањево и сл. ср*ња.

edit: не знам како успеал scorpio да игра, jaс едвај пивото го испив :)

Јас затоа си влегов порано,се позиционирав,си напраив место(добра работа што сум голем чоек),и играв цела вечер.Ми требаа едно 5 минути да земам пијачка,ама немаше проблем!

BusHav напиша:
Јас затоа си влегов порано,се позиционирав,си напраив место(добра работа што сум голем чоек),и играв цела вечер.Ми требаа едно 5 минути да земам пијачка,ама немаше проблем!

Епа затоа му реков ја на Антон седи до Бушав. :pos2:

Ама он не, сакал понапред. toae:

Поголема гужва не сум видел у животу. Цело Скопје беше на железничка. Едно време почекав во ред ама викам внатре ќе биде гз преку глава ни клабинг ќе осетам ни бутур. Плус 2 пати веќе сум бил на негова журка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom