Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгубени биле ко менеAshley напиша:точнооооо![]()
jove_bt напиша:ЕЕЕеее не е фер, за 6 секунди побрзо напишаааа!!!![]()
![]()
jove_bt напиша:Па мене на тоа прво ми текна или тоа или не знаеле да ливаат ама премногу едноставно ми беше,,, е гего да те бам за секунда ме зафркна ајде постирај ти сеа.
Нема нигдеButerfly напиша:Ajde mozda ja znaete ama nekoi i ne ja znaat: Kade ke bidat pogrebani patnicite vo avion koj patuval relacija SAD-Kanada i avionot se urnal odnosno nesreka avionska imalo na nivnata granica. Kade vo SAD ili Kanada?
Ashley напиша:Нема нигде![]()
може помош?jove_bt напиша:Aбе да постира и некој друг мислев пошто вака не е интересно само јас давам загатки![]()
Ама ај ко сте запнале
Еве полесна оваа е:
Оди човек низ ходник, со актовка во едната рака а лист во другата рака...Погледнува на својот часовник и почнува да трча, одеднаш се сопнува и паѓа го губи листот од раката избезумен го наоѓа и пак станува, но се гаси светлото во ходникот, човекот со тажна израз на лицето паднува на колена и плаче. E оти де???
Zevsus напиша:hehehe...
Tie sto se od USA ke bidat pogrebani vo USA
Tie od Canada-u Canada...
Eventualno ako ima nekoj od Makedonija...-(pu.pu nedaj Boze)-u Makedonija ke bide pogreban!
:pos2: :pos2:![]()