Математика + ЛОГИКА

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕЕеее не е фер, за 6 секунди побрзо напишаааа!!! :( :(---Гего не јас убо реков... дур се мислев на тоа ми постира ти ...уживај

Па мене на тоа прво ми текна или тоа или не знаеле да ливаат ама премногу едноставно ми беше,,, е гего да те бам за секунда ме зафркна ајде постирај ти сеа.

Ajde mozda ja znaete ama nekoi i ne ja znaat: Kade ke bidat pogrebani patnicite vo avion koj patuval relacija SAD-Kanada i avionot se urnal odnosno nesreka avionska imalo na nivnata granica. Kade vo SAD ili Kanada?

jove_bt напиша:
Па мене на тоа прво ми текна или тоа или не знаеле да ливаат ама премногу едноставно ми беше,,, е гего да те бам за секунда ме зафркна ајде постирај ти сеа.

ја да постирам загатка :)

не не не
греота сте .... ни ја не ќе знам да ја решам :)
имај ја ти таа чест :smir:

или некој друг ако сака

Buterfly напиша:
Ajde mozda ja znaete ama nekoi i ne ja znaat: Kade ke bidat pogrebani patnicite vo avion koj patuval relacija SAD-Kanada i avionot se urnal odnosno nesreka avionska imalo na nivnata granica. Kade vo SAD ili Kanada?
Нема нигде:):):)

Абеееееееее дај еден ред да фатиме тој шо ќе погоди нека постира ако не знај тогаш друг не вака ај сите затоа 3 не се ни решени загатки...една по една не брзајте има за сите време

jove_bt напиша:
Aбе да постира и некој друг мислев пошто вака не е интересно само јас давам загатки :)
Ама ај ко сте запнале ;)

Еве полесна оваа е:

Оди човек низ ходник, со актовка во едната рака а лист во другата рака...Погледнува на својот часовник и почнува да трча, одеднаш се сопнува и паѓа го губи листот од раката избезумен го наоѓа и пак станува, но се гаси светлото во ходникот, човекот со тажна израз на лицето паднува на колена и плаче. E оти де???
може помош? :)

Дај некој хинт за таа со ходникот!

hehehe...
Tie sto se od USA ke bidat pogrebani vo USA
Tie od Canada-u Canada...
Eventualno ako ima nekoj od Makedonija...-(pu.pu nedaj Boze)-u Makedonija ke bide pogreban!
:pos2: :pos2: :vozbud:

пази на струјата и документот, сврзи...

типот бил голем плачко ? срамота е за лист да плачиш ... ај да е пропуштена шанса за секс ама за лист ! ц ц ц срамота :(

Zevsus напиша:
hehehe...
Tie sto se od USA ke bidat pogrebani vo USA
Tie od Canada-u Canada...
Eventualno ako ima nekoj od Makedonija...-(pu.pu nedaj Boze)-u Makedonija ke bide pogreban!
:pos2: :pos2: :vozbud:

:pos2::pos2:Ashley go pogodi nikade

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom